Якщо я інвалід, то ти – труп!

4.10.2007, 17:10 Переглядів: 1 448
Під час «алкогольних посиденьок» у квартирі на Першому Занасипі між двома чоловіками виникла сварка, крапку в якій поставив шматок металевої труби. Труп господаря знайшов сусід..

Зранку 28 вересня мешканець будинку на вул. 50 років СРСР, вийшов до коридора та побачив відчиненими сусідські двері. Чоловік зайшов до квартири і жахнувся – на підлозі у калюжі крові лежав 49-річний сусід з розбитим черепом...
Правоохоронці одразу прибули на місце та почали обходити всі квартири в будинку та оглядати територію навколо. У кущах біля під’їзду міліціонери знайшли закривавлену металеву трубу із залишками волосся. Впродовж кількох годин було знайдено і підозрюваного. Ним виявився непрацюючий 32-річний чоловік, мешканець цього ж району. «Затриманий є інвалідом ІІ-ї групи, – розповідає прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Захворювання пов’язане із психічними розладами. Із загиблим вони товаришували, іноді підробляли разом.
Затриманий розповів, що звечора і всю ніч 28 вересня вони пиячили у квартирі товариша. Вже ближче до ранку між ними сталося непорозуміння – господар назвав гостя інвалідом... Чоловік «скипів від люті», схопив шматок металевої труби, що потрапила під руку, та вдарив по голові свого кривдника. Після того, із «дубиною» в руках, він вийшов із квартири, залишивши двері відчиненими. Трубу викинув у кущі біля під’їзду.
За фактом убивства порушено кримінальну справу. Ведуться слідчі дії. «Осудність підозрюваного, у зв’язку з його хворобою, встановлять експерти», – пояснила Анна Волювач.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх