Історія однієї «найкрутішої» мобілки

11.10.2007, 16:10 Переглядів: 1 921
Мобілка за 1300 гривень у 9-річного хлопчика не могла не впасти в око любителю легкої наживи. За наводкою однокласника, «щасливчика» чекали у під’їзді.
Найкрутіша мобілка – це не завжди корисно для дитини.

Третього жовтня до Автозаводського районного відділення міліції звернувся 40-річний чоловік – у його 9-річного сина забрали мобілку за 1300 гривень. Грабунок стався близько 15.00, коли малий повертався зі школи та підійшов до ліфта у будинку: на нього накинувся хлопець у масці. Невідомий вирвав у хлопчика «Nokia» та втік. Правоохоронці з’ясували, що мобілку забрав 17-річний юнак, студент одного з міських ПТУ, який уже стоїть на обліку в міліції. Виявилося, що грабунок був заздалегідь запланованим...
Жертва навчається у школі разом із молодшим братом грабіжника. Останній розповів про «найкрутішу» мобілку у класі. Після того старший брат вирахував коли його «об’єкт» повертатиметься додому та чекав на нього у під’їзді. Перед нападом він натягнув на голову панчоху із прорізаними для очей отворами. Забравши у дитини телефон, грабіжник вийшов з під’їзду – його навіть бачила з вікна мати пограбованого.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх