Упіймали серійного викрадача скутерів

11.10.2007, 16:10 Переглядів: 1 862
Шостого жовтня 26-річний приватний підприємець побачив, як його скутер, припаркований біля гіпермаркету «Простор», «осідлав» невідомий. Попрощавшись поглядом із 2000 тисячами гривень, потерпілий звернувся до міліції. Працівники карного розшуку виявили, що злочин скоїв 16-річний хлопець, учень 9-го класу школи-інтернату. На його рахунку це не перший скутер.

Шостого жовтня 26-річний приватний підприємець побачив, як його скутер, припаркований біля гіпермаркету «Простор», «осідлав» невідомий. Попрощавшись поглядом із 2000 тисячами гривень, потерпілий звернувся до міліції. Працівники карного розшуку виявили, що злочин скоїв 16-річний хлопець, учень 9-го класу школи-інтернату. На його рахунку це не перший скутер. Наприкінці вересня хлопець викрав «Yamaha» за 2500 гривень, що «погано» стояв біля будинку на вул. Московській. «Взагалі на ньому близько шести епізодів з викрадення скутерів, – розповідає прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – За двома фактами порушено кримінальні справи, а за іншими проводиться перевірка». Сам хлопець та його сім’я характеризуються негативно. Навчаючись у сільській школі, він зарекомендував себе не найкращим чином, після чого був відправлений на виховання до інтернату.
«Один із викрадених скутерів хлопець продав на ринку «Плеяда», – кажуть у кременчуцькій міліції. – Другий продав циганам, а ті, у свою чергу, перепродали його на запчастини».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх