Пішла дочка з дому...

11.10.2007, 16:10 Переглядів: 1 862
Четвертого жовтня до міліції зателефонувала схвильована жінка і сповістила про зникнення своєї 13-річної дочки. «Учора пішла з дому і не повернулась. Мобільний телефон вимкнений, – розповідає мати зниклої правоохоронцям. – До сьомого класу дівчина гарно навчалась, а потім зв’залася із поганою компанією і все закинула.

Четвертого жовтня до міліції зателефонувала схвильована жінка і сповістила про зникнення своєї 13-річної дочки. «Учора пішла з дому і не повернулась. Мобільний телефон вимкнений, – розповідає мати зниклої правоохоронцям. – До сьомого класу дівчина гарно навчалась, а потім зв’залася із поганою компанією і все закинула. Почала прогулювати школу, не приходити додому. На День міста також не прийшла». Виявилось, що того дня мати з дочкою посварились. Мала домовилася із 15-річною подругою і разом вони поїхали «гуляти» в район водоканалу. Провели там цілу ніч. Увечері наступного дня їх знайшли міліціянти та розвезли «зниклих» по домівках.
«Вдома у старшої з подруг така сама ситуація, – пояснює прес-секретар міської міліції Анна Волювач, – дочка почала «гуляти», а батьки нічого не можуть вдіяти. Певно, що вони не приділили необхідної уваги дітям під час «перехідного періоду». Звинувачувати школу у «неправильному» вихованні буде не правильно – у класного керівника три десятки таких самих «гарячих голів» – за всіма не вгледиш. Батьки повинні приділяти своїм дітям більше уваги».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх