Я люблю маму, але вона мене б’є

18.10.2007, 16:10 Переглядів: 2 082
Минулого тижня до кременчуцької міліції надійшло повідомлення про те, що шестирічна дівчинка, мати якої вештається невідомо де, знаходиться у сусідів. Дівчинку перевели до дитячого притулку. Міліцейська перевірка встановила, що мати приїхала з дитиною аж з Ізмаїлу разом з коханим. «Жінка частенько заглядала до чарки, – розповідає прес-секретар міської міліції Анна Волювач.

Минулого тижня до кременчуцької міліції надійшло повідомлення про те, що шестирічна дівчинка, мати якої вештається невідомо де, знаходиться у сусідів. Дівчинку перевели до дитячого притулку. Міліцейська перевірка встановила, що мати приїхала з дитиною аж з Ізмаїлу разом з коханим. «Жінка частенько заглядала до чарки, – розповідає прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Коли дитинку оформляли до притулку, то помітили на тілі численні синці… Запитали її «Що це?» А вона відповідає, що коли мама вип’є, то б’є її ременем». Коли мати знайшлася, то її не пустили до власної дитини – психолог притулку сказав, що дівчинці, незважаючи на велике бажання повернутися до мами, краще зараз її не бачити. «До того ж у неї не знайшлося жодного документа, який би підтверджував, що дівчинка – її дочка», – повідомляють у міському управлінні міліції.
Вирішується питання про порушення карної справи за статтею «Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною». Санкція передбачає позбавлення або обмеження волі на строк від двох до п’яти років.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх