Дівчата «розважаються»

27.03.2008, 13:38 Переглядів: 2 296
Студентку штовхнули обличчям у багаття… із її ж конспектів.
Потерпіла у лікарні в тяжкому стані з численними ушкодженнями. Про психологічний стан годі й казати. Згідно з діагнозом, який їй поставили, можна наперед казати, що тілесні ушкодження підпадають під ступінь тяжких.

Троє 16-річних дівчат напали на ровесницю – зламали ніс, забрали телефон і гроші, спалили її конспекти і штовхнули у вогонь. Після того її два дні утримували на дачі однієї з нападниць, а відпустивши – залякували, щоб мовчала. Дівчина в лікарні у важкому стані.   

Тільки-но в минулому номері «Телеграфа» ми писали про побоїща серед хлопчиків-школярів, як невдовзі «засвітилася» трійка 16-річних дівчат, що склала «гідну» конкуренцію звірствам хлопців. Почалася історія на Петрівці (район наркодиспансеру). Тут мешкає тітка 16-річної Вікторії (усі імена змінені), у якої дівчина жила в будні, бо сама мешкає у селі, а навчається в одному з міських ПТУ. Після занять Віка поверталася до тітки, але її перестріли троє дівчат, серед яких були двоє студенток її училища. Цих дівчат вона просто знала в обличчя, знала, що звуть їх Юля та Іра. Вони завели Віку до павільйону  дитячого садочка та почали «профілактично-виховну» роботу…

 

«Школа життя»

Дівчата стали ображати Вікторію та пояснювати, що вона «живе неправильно». Вони забрали в неї мобільний, гаманець із грішми та банківською карткою, сумку з конспектами. Почалися штовхання, стусани, і кожний удар «заводив» кривдниць усе більше.

– Дівчина залишилася беззахисною перед ровесницями, – розповідає прес-офіцер міськуправління міліції Анна Волювач. – А далі почався справжній шабаш: Юля витрусила на землю конспекти і підпалила їх. Коли вогонь почав ущухати, Віку штовхнули обличчям у багаття (у неї обгоріло волосся) і почали бити. Не даючи піднятися своїй жертві, одна з дівчат ударила її ногою в обличчя – згодом медики констатують відкритий перелом перенісся. Дівчина почала стікати кров’ю. Юля та Іра  злякалися і відійшли порадитися, що ж робити далі…  

 

Два дні тримали на дачі

Із погрозами жертву відвели на дачу однієї з напад-ниць у Червоній Знам’янці. Там Віка пробула два дні – дівчата, певно, думали, що рани загояться самі собою. Незважаючи на стан жертви, образ та знущань не поменшало – із неї навіть «вибили» код  банківської картки. Проте, як кажуть самі дівчата, «полоненій» вони постелили й давали їсти.

 

«Якщо розповіси – тобі не жити…»

На другий день дівчата вирішили відпустити свою ув’язнену. Віку привели на Петрівку і сказали: «Якщо розповіси комусь або звернешся до міліції – тобі не жити…» Але вагатися потерпілій не довелося – її тітка і так повідомила міліцію про зникнення племінниці. До того, як міліція затримала юних «терористок», вони встигли зняти з банківської картки жертви 200 гривень та купили пару джинсів.

 

Як кажуть у міліції, дівчата можуть «пройти» одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу (катування, пограбування, позбавлення волі).
Після встановлення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень буде вирішуватись питання про порушення кримінальної справи за фактом побиття. До речі, підозрювані й до цього випадку перебували на обліку в міліції.




 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх