В Кременчуці влаштували свято для дітей воїнів АТО

7.04.2015, 12:39 Переглядів: 2 296

Яскрава розважальна програма, магія мильних бульбашок, фотографії з величезним ведмедем, атракціони і солодкі подарунки – таке свято влаштували для дітей воїнів АТО в сімейно-розважальному комплексі «Мадагаскар» 4 квітня.

Більше 20 діток із 15 родин загиблих та поранених воїнів АТО брали участь у розважальній програмі з казковими феями, із захопленням спостерігали за магією шоу мильних бульбашок, фотографувалися з величезним ведмедем, із задоволенням провели час на атракціонах, а наприкінці отримали солодкі подарунки. Не змогли залишитись осторонь і їхні рідні, які, здавалося, разом зі своїми малюками поринули у дитинство.

 

«Ми і раніше допомагали дітям. Це була малеча із дитячого садочка-ясел для глухонімих, дітки з обмеженими можливостями, влаштовували благодійні акції до Дня Святого Миколая. А ось для діток воїнів АТО свято організували вперше. Проте надалі воно обов’язково стане традиційним», – зазначив депутат Олександр Березянський. Саме за його та підтримки Олега Сазонова з депутатської групи «Кременчук» відбулося це дитяче свято та при підтримці активіста кременчуцького ГО «Майдан» Павленко Ганни.

 

«Ми займаємося допомогою дітям, сім’ям переселенців давно, але вперше в такому престижному дитячому розважальному закладі. Коли мені зателефонував депутат Березянський і сказав, що може організувати відпочинок для діток переселенців чи із сімей АТО, ми подумали, що діти загиблих в АТО були ще не задіяні в тому, щоб їм допомогли і принесли радість в їхнє життя. І подумали, що діти тих, які поранені, їм теж треба допомогти. Дякуємо всім і запрошуємо всіх, хто може – допомагайте. Будьмо добрими, будьмо щедрими. Це правильно в такий важкий час показувати, що ми – люди», – зазначила активістка ГО «Майдан» Анна Павленко.

 

Тож свято у СРК «Мадагаскар» вийшло веселим, радісним та життєствердним. І, напевно, ще надовго запам’ятається малечі.

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх