Віталій Малецький: моя партія – «ПОРУЧ»

23.10.2015, 10:51 Переглядів: 3 481

Агітаційна кампанія на виборах міського голови та до місцевих рад цього разу була короткою. Багато політичних сил та кандидатів намагалися переконати виборців, що саме вони найкращі і найбільш достойні довіри. Але очі розбігалися, бо у виборчому «меню» є партії, які мають олігархічний «дах», величезні гроші і всеукраїнське представництво та потужну медійну підтримку на телебаченні, а є місцеві, які представляють інтереси людей.

Віталій Малецький: моя партія – «ПОРУЧ»

Запорука успіху лідера – сильна команда

На думку експертів, на місцевих виборах більше шансів на перемогу мають саме місцеві партії, особливо, якщо їх очолює сильний лідер. У Кременчуці таким сильним лідером є Віталій Малецький. Соціологи вважають, якщо кременчужани у день голосування не полінуються, а дружно із сім’ями, друзями, кумами та сусідами підуть на виборчі дільни- ці і проголосують, Віталій Малецький має шанси здобути перемогу уже в першому турі, набравши більше половини голосів виборців. Це цілком реально, якщо явка виборців буде високою. Якщо люди прийдуть і проголосують. Згадайте, скільки зазвичай людей ходить на вибори? Приблизно половина. А друга половина що робить? А потім ми дивуємося, хто винен, що знову не тих обрали. Треба прийти і проголосувати. Ми обираємо своє майбутнє та майбутнє для наших дітей. Для ефективної роботи меру міста необхідно мати підтримку депутатського корпусу. Найкращий варіант – коли партія, кандидат від якої в результаті виборів отримує посаду міського голови, отримує і більшість депутатських місць у міській раді. Разом з Малецьким на вибори йде команда його однодумців, кременчуцька партія «ПОРУЧ». Хто, як не місцеві політики та активісти знають, що зробити для того, щоб людям жилося краще? Саме вони зможуть сформувати ефективну команду управління містом.

 

Кременчук – найкраще місто в Україні

Для того, щоб Кременчук перетворився на місто нашої мрії, необхідно продовжити той курс розвитку, який розпочав Олег Бабаєв. На жаль, йому не вдалося все задумане втілити в життя, але партія «ПОРУЧ» має намір рухатися далі саме за цим курсом. Головна мета партії «ПОРУЧ» – створити всі умови, щоб Кременчук став найбільш комфортним для проживання містом. У Кременчуці повинні бути чисті вулиці, квітучі парки і сквери, зручне транспортне сполучення, якісна питна вода, хороші дороги, добре оснащені лікарні і школи, працюючі підприємства, безпечне довкілля.

 

Є п’ять основних напрямів, які дозволять мрію втілити в життя:

1. Кременчук – це місто, зручне для життя – ремонти житлового фонду, впорядкування прибудинкових територій, освітлення вулиць і дворів у нічний час, ремонт доріг, озеленення, впровадження програм «Сучасний двір» та «Місто без околиць».

2. Порядок у житлово-комунальній сфері – жорсткий контроль за тарифами та якістю послуг управляючих компаній, підтримка створення ОСББ, впровадження програм енергозбереження, перехід на альтернативні джерела теплопостачання, який дасть зниження затрат на опалення мінімум на 30%.

3. Розвиток соціальної сфери – впровадження муніципальних доплат педагогам, медикам та іншим працівникам соціальної галузі, капітальний ремонт дитячих садочків і шкіл, оснащення медичних закладів сучасним обладнанням, комунальні аптеки при кожній лікарні.

4. Безпека кременчужан – створення муніципальної міліції, патрулювання вулиць, дотримання правопорядку в установах і закладах.

5. Наповнення бюджету міста – створення індустріального парку, який дасть близько 3000 нових робочих місць і податки в бюджет; жодних знижок для олігархів по податках на нерухомість і землю; жорсткий контроль за витрачанням бюджетних коштів.

 

 

«ПОРУЧ» втілює мрію у життя

Партія «ПОРУЧ» – це люди з кременчуцьким серцем, які втілюють мрію в життя. В ній є волонтери, які допомагають нашим військовим у зоні АТО та членам їх сімей, вимушеним переселенцям. Є добровольці, які захищають незалежну Україну в зоні АТО. Є успішні підприємці, які знають, як зробити умови для ведення бізнесу в Кременчуці більш сприятливими. Є керівники громадських об’єднань, що захищають інтереси різних груп кременчужан. Є лікарі, педагоги, які представляють інтереси працівників бюджетної сфери. Є багатодітна матуся та люди з обмеженими фізичними можливостями, які виступають за належний соціальний захист особливо вразливих категорій населення. Є досвідчені юристи та управлінці, які чітко уявляють, як керувати різними галузями міського господарства. Є працівники промислових підприємств, журналісти, пенсіонери – представлені всі категорії населення. Немає тільки олігархів, головна мета яких – особисте збагачення за будь-яку ціну. У партії «ПОРУЧ» – прості кременчужани, розумні і осві- чені, порядні і досвідчені. Вони знають, що потрібно робити для кращого життя таких же людей, звичайних кременчужан! Вони знають, як зробити наше місто кращим в Україні! «ПОРУЧ» – це партія кожного справжнього кременчужанина!

 

Головний крок до перемоги

У 2010 році кременчужани обрали міським головою Олега Бабаєва з високим рівнем довіри до нього, але йому тоді зовсім трохи не вистачило голосів для того, щоб сформувати більшість у міській раді. Бабаєву довелося домовлятися з представниками інших політичних сил для того, щоб мати можливість працювати, і в результаті домовленостей до виконкому потрапили люди, які представляли зовсім інший політичний табір. Вони мали зовсім інше бачення розвитку міста. Для того, щоб депутати не заважали меру працювати, а, навпаки, працювали разом, як одна команда, всім прихильникам Малецького варто проголосувати за партію «ПОРУЧ». Тоді в місті працюватиме дійсно потужна команда влади у складі новообраного мера та конструктивно налаштованих депутатів міської ради. Тоді всі демократичні та конструктивні сили об’єднаються навколо Малецького і йому не доведеться йти комусь на поступки проти своїх переконань. «ПОРУЧ» втілює мрію у життя

 

Партія «ПОРУЧ» зробить Кременчук найкращим містом України!

 

 

 

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх