Магазин «Анабела»: 10 років успіху

1.04.2016, 14:42 Переглядів: 2 316 Р

Тут ви знайдете все необхідне для ваших м’яких меблів – від тканини до фурнітури

1 квітня виповнюється рівно 10 років з того часу, як у районі зупинки на вулиці Троїцькій (колишня назва Красіна) відкрився магазин «Анабела» з продажу меблевих тканин та фурнітури. Він добре знаний серед майстрів, які дають нове життя м’яким меблям.

 

Знайомство з «Анабелою» починається приблизно так. Ви зробили ремонт у кімнаті, і тепер ламаєте голову, що робити з вашим стареньким, але доволі зручним диваном, бо він не вписується в інтер’єр оновленої кімнати. Але не поспішайте викидати його чи відправляти «на заслання» на дачу. Можна дати м’яким меблям новий шанс, якщо вони не вийшли з ладу, а справа лише в кольорі оббивки чи невеликому ремонті. Тим більше, що модернізація дивану або крісла обійдеться приблизно вдвічі дешевше, ніж купівля нового. Звичайно, все залежить від: 1) ціни тканини; 2) стану старого дивана, але із широкого асортименту ви обов’язково знайдете те, що прийдеться до смаку і буде прийнятно для гаманця.

 

Магазин «Анабела»: 10 років успіху

 

- Меблевими тканинами ми починали торгувати з ринку. Дякуючи нашим клієнтам, розвивалися, і тепер у нас представлено буквально все для ремонту м’яких меблів, і не лише в квартирі. Доволі часто в нас беруть тканини для перетяжки крісел та салонів авто, маршруток, - розповідає хазяйка магазину Віра Кириченко.

 

Сьогодні магазин «Анабела» пропонує покупцям великий вибір сучасних меблевих тканин, вінілісшкіри, диванних механізмів, пружинних блоків та іншої фурнітури. Представлені допоміжні матеріали для перетяжки та виготовлення нових меблів: брезент, ватін, синтепон, флізелин. У наявності повний асортимент поролону будь-якої товщини та щільності – найбільший вибір у Кременчуці. Товари можна вибрати не лише ті, що є на стелажах у магазині, але й під замовлення із каталогу.

 

Працівники магазину уважно вислухають ваші побажання, нададуть необхідні консультації, порекомендують майстрів з ремонту м’яких меблів, з якими співпрацюють уже багато років.

 

- Ми вдячні нашим покупцям, передусім майстрам, дехто із них з нами всі ці 10 років. Вони рекомендують наш магазин іншим людям. Найкраща реклама, коли про нас кажуть, що якісні товари можна купити за прийнятною ціною. Для нас це дуже важливо, ми завжди раді бачити всіх у нашому магазині. Давайте разом розвиватися, створювати затишок в оселях, каже Анатолій, продавець магазину, який працює в ньому з моменту відкриття.

 

Магазин «Анабела» чекає на вас на вулиці Троїцькій, 70А (поряд із зупинкою, йдіть за вказівником). Вдалих вам покупок і затишного інтер’єру!

 

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх