- учні забивача худоби
- учні обвалювальника м’яса (обвалювальне відділення)
- учні засолювача шкур (ЦППХ)
- учні виготовлювача натуральної ковбасної оболонки (ЦППХ)
- учні формувальника ковбасних виробів (формувальне відділення)
- учні оператора автомата для виробництва варених ковбас
- учні апаратника термічного оброблення ковбасних виробів
- жилувальник м’яса та субпродуктів (обвалювальне відділення)
- оброблювач ковбасних виробів(відділення пакування)
- виробник м’ясних напівфабрикатів (відділення напівфабрикатів)
- прибиральник виробничих приміщень (ковбасний цех, холодильний цех)
- вагар (ковбасний, експедиція, холодильний цех.)
- вантажник (ковбасний цех)
- ліфтер (ковбасний цех)
- слюсар-ремонтник (ковбасний цех)
- комірник (експедиція)
- продавець продовольчих товарів (магазин № 9)
- лікар ветеринарної медицини
- логіст (транспортний цех)
- бухгалтер по розрахункам з постачальниками
- машиністи вакуум-пакувальної машини
- електромонтери
- маляри-штукатури
- слюсарі-сантехники
СПІВБЕСІДА: вівторок-п’ятниця о 9-00 годині
При собі мати документи:
Паспорт, документ про освіту, військовий квиток,
Трудову книжку (або завірену ксерокопію),
амбулаторну карту з поліклініки (обов’язково)
Телефон відділу кадрів: 77-22-21, 067-573-89-92
Можливо, це Ваше майбутне робоче місце, та колеги по цеху
Процес жилування м'яса
Відділення сирокопчених ковбас
Відділення пакування
Обвалювальне відділення
Ремонтна служба
Відділення термічної обробки
Формувальне відділення
Вагар
Відділення вакуумного пакування