Новий Hyundai i30 Fastback вже у Кременчуці!

25.10.2018, 16:00 Переглядів: 2 684

  

«Автопланета Кременчук», офіційний дилер Hyundai у Кременчуці, представляє абсолютно нову модель у сімействі i30 - Hyundai i30 Fastbac.

Перший в сімействі легкових моделей бренду автомобіль в кузові фастбек поєднує комфорт і спортивний характер. Його відмінні риси - подовжений капот, елегантна, спадаюча до задньої стійки лінія даху, яка переходить у вкорочену кришку багажника. Є у автомобіля і інші унікальні риси в дизайні екстер'єру: зменшена в розмірі решітка радіатору Cascading Grille, видозмінена форма переднього бамперу з вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями, задні ліхтарі, що огинають корму і надають моделі динамічності, оригінальні легкосплавні колісні диски розміром від 15 до 17 дюймів.


Не забули дизайнери й інженери марки і про практичність моделі: обсяг її багажного відділення становить 450 літрів, що на 55 літрів більше, ніж у хетчбека i30.


 Один з основних принципів, закладених Hyundai у модель i30 Fastback - турбота про водія і пасажирів цього автомобіля. Він оснащується новітнім комплексом систем активної безпеки і допомоги водієві Hyundai SmartSense, в який входять функції автономного екстреного гальмування, асистент запобігання фронтального зіткнення і система попередження фронтального зіткнення, інтелектуальний круїз-контроль, система попередження про виїзд зі смуги руху та інші.


«Завжди на зв'язку» - цей принцип Hyundai дотримує і в i30 Fastback: його власнику доступні вбудовані додатки Apple CarPlay і Android Auto, порт бездротової зарядки для смартфона, Bluetooth-модуль з розпізнаванням голосових команд і інші опції.

На українському ринку i30 Fastback доступний у трьох комплектаціях: Express, Style та Premium.


У Кременчуці, в автосалоні Hyundai навпроти авторинку, на сьогодні модель представлена в комплектації Style:

 

Запрошуємо всіх відвідати автосалон Hyundai у Кременчуці та познайомитись особисто з абсолютно новим i30 Fastback - унікальним витвором автомобільного мистецтва!


Чекаємо вас за адресою: Кременчук, вул. Велика Набережна, 65 (навпроти авторинку).

Будь-яку інформацію ви також можете отримати за телефонами:

(05366) 3-85-88, (067) 545-20-70, +380 50 308-09-75

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх