Сміттєвози виробництва Альфатекс здатні задовольнити вимоги кожної громади

15.04.2020, 14:00 Переглядів: 2 643

 

Однією з основних проблем сучасного людства є вивезення та утилізація побутових відходів. Отже, уявити сьогодення населених пунктів будь-якої країни без сучасних технологічних сміттєвозів абсолютно не можливо. Ось чому компанія «АЛЬФАТЕКС» три роки тому на своїх виробничих потужностях запустила самостійне проектування і виробництво сміттєвозів.


На сьогодні, АЛЬФАТЕКС послідовно розширює модельну лінійку сміттєвозів різного об'єму і типів завантаження, орієнтовану на вибагливі різноманітні вимоги об'єднаних територіальних громад та інших замовників. На теперішній час компанія готова запропонувати сміттєвози об'ємом від 6 до 23 куб. м, з різними типами завантаження і під різні конфігурації баків. Пропонуємо короткий огляд продукції власного виробництва.


Ось, наприклад - високопродуктивний і універсальний сміттєвоз із заднім завантаженням. Заднє завантаження дозволяє забезпечити зручний під'їзд до майданчика з контейнерами, здійснити швидке механічне завантаження нестандартних і великогабаритних відходів.

Крім того, сміттєвози з заднім завантаженням оснащуються потужним пресом, який забезпечує найвищий коефіцієнт ущільнення сміття. А ось чим більше коефіцієнт ущільнення, тим менше рейсів необхідно зробити, а отже - вище економічна ефективність роботи.


 

Найпростіші - це сміттєвози з боковим завантаженням, вони давно знайомі комунальним службам. Завантаження сміття в них здійснюється шляхом перекидання бака з відходами бічним маніпулятором в люк нагорі кузова машини. Сміття може завантажуватися зі стандартних контейнерів об'ємом 0,75 куб. м або з євроконтейнерів об'ємом 1,1 куб. м за допомогою бічного маніпулятора, розташованого з правого боку сміттєвоза.


 

Популярним серед покупців є й сміттєвоз з ручним завантаженням, наприклад на шасі DАYUN. Він призначений для ручного навантаження твердих побутових відходів у ківш сміттєвоза, механічного завантаження, ущільнення, транспортування, а також механізованого розвантаження в місцях утилізації. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом.


Цей сміттєвоз з невеликими габаритами й високою маневреністю стане вашим відмінним помічником при вивезенні сміття в умовах щільної міської забудови. До речі, у зимовий період, він може використовуватися і для прибирання снігу - за бажанням замовника ми обладнаємо нашу спецтехніку гідравлічним відвалом власного виробництва.


 

Випускає АЛЬФАТЕКС і портальні сміттєвози, які мають великий плюс - такі машини відрізняються високою маневреністю і більшою оперативністю при завантаженні-вивантаженні в порівнянні з важкими стандартними сміттєвозами.


Конструкція кузова сміттєвозів виробництва АЛЬФАТЕКС виконана за допомогою сучасного обладнання і забезпечує повну герметичність і конструкційну точність. Всі металеві деталі проходять ретельну антикорозійну обробку, яка крім гарного зовнішнього вигляду гарантує захист техніки від руйнівних впливів навіть при тривалій експлуатації.


Обладнання власного виробництва АЛЬФАТЕКС легко монтується на автомобілі практично будь-якого виробника таких як МАЗ, SHACMAN, IVECO, RENAULT, DАYUN та інші.


Який новий сміттєвоз купити - залежить від того, які типи сміття і в яких обсягах потрібно буде вивозити.


Компанія «АЛЬФАТЕКС» за вашим замовленням може здійснити проектування, виготовлення, а також постачання індивідуального комплексного рішення з подальшим гарантійним та сервісним обслуговуванням установленого обладнання. Ми готові до співпраці. Справа за вами!


Для більш детального ознайомлення зі сміттєвозами виробництва АЛЬФАТЕКС відвідайте наш сайт.


А щоб не пропустити цікаві новини, всіх поціновувачів автомобільної спецтехніки запрошуємо підписатись на наші сторінки в соціальних мережах: Фейсбук, Інстаграм.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх