Студія танцю Light Dance в Кременчуці. Чому варто туди завітати?

19.08.2020, 16:00 Переглядів: 2 577

     Усім нам хочеться бути в гарній фізичній формі, правильно харчуватись, слідкувати за своїм здоров'ям та бути в гарному настрої. Але ми не ідеальні і часто нам бракує самомотивації або блокує страх перед чимось новим. 

     З цими думками ми і вирішили створити нову студію танцю в Кременчуці Light Dance. Це простір для жінок та дівчат, які хочуть відчути свою енергію, тіло та свій внутрішній голос. Розкрити свою жіночність та прийняти себе у повній мірі. 

А тепер давайте розбирати кому які тренування будуть найбільш корисними.


Stretching

Вт, Чт, Сб в 17.00

 

Вправи покликані розтягнути та підтягнути все тіло. Ми приділяємо багато уваги здоров'ю спини та поставі, тому якщо ви більшість часу сидите за столом та відчуваєте дискомфорт — ці тренування саме для вас! 


Fitness 

Вт, Чт, Сб в 16.00

 

Інтенсивні вправи під круту музику, гарна атмосфера неонових ламп та мінус декілька кг вже через місяць тренувань гарантовані! Вправи підібрані на всі групи м'язів, тренуємось зазвичай зі своєю вагою або гантелями до 10 кг.


Twerk 

Вт, Чт, Сб в 19.00

 

Сміливий танець, який точно приверне увагу багатьох. Одне тренування Тверк замінює повноцінне кардіотренування. Тут ми точно накачаємо з вами гарні сідниці, розробимо м'язи спини та прокачаємо свою впененість.


Strip Dance 

Пн, Ср, Пт в 18.30

 

На цих тренуваннях ми не роздягаємось та не допускаємо будь-яку вульгарність. Ми вчимося плавним, сексуальним рухам, розкриваємо жіночність та граціозність.


Latin Dance 

Пн, Ср, Пт в 17.30 (соло)

Пн, Ср в 19.30 (парна)

 

Дівчата, якщо ви починаєте пританцювавати, коли чуєте Деспасіто або пісні  NK — це для вас! Звісно, ми жартуємо, але ці танці відрізняються своєю атмосферою та настроєм.


Вже в вересні ми плануємо розшити цей список. Долучайтесь до нас в соцмережах, ми регулярно ділимось корисною інформацією та проводимо розіграші.

Instagram

Facebook


Запрошуємо всіх бажаючих на перше безкоштовне тренування! Для запису дзвоніть нам або пишіть у соцмережах, до зустрічі! 

Тел. 0687784917

Адреса: Проспект Лесі Українки, 96 (ТЦ Простор, 2 поверх).

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх