Віктор Волік: «Децентралізація влади – шлях до вирішення проблем на місцях»

8.10.2020, 10:00 Переглядів: 2 735

 

Сфера житлово-комунального господарства, без перебільшення, є ахілесовою п’ятою кожного міста. Кременчук - не виключення.

Високі тарифи за опалення та гарячу воду, облік споживання наданих послуг, реконструкція та ремонт міських мереж водопостачання та водовідведення – все це лише вершина величезного айсберга проблем.


Виконавчий директор керуючої компанії «Житлорембудсервіс», експерт з комунальних питань та кандидат від партії «Довіра» Віктор Волік впевнений, що лише децентралізація влади та реформа зможуть допомогти вирішити проблемні питання на місцях.


«У місті має діяти програма заміни міських мереж водопостачання та водовідведення. Потребують ремонту магістральні мережі. Щороку кількість поривів внутрішньоквартальних мереж лише зростає. Всі ці роботи потребують розробки негайного плану фінансування. Я впевнений, що, наприклад, установка індивідуальних теплових пунктів та квартирних засобів обліку теплової енергії має проводитися за рахунок міського бюджету. В панельних будинках на 1-3 поверхах необхідно провести реконструкцію мереж опалення. Про проблеми сектору ЖКГ можна говорити багато, але, я впевнений, що більших результатів вдасться досягти, якщо вже сьогодні почати діяти, і діяти рішуче», - говорить Віктор Волік.


 

За словами кандидата від партії «Довіра», проблеми облаштування дитячих майданчиків вирішити лише силами меценатів не вдасться.


«Дитячі майданчики мають бути передані на баланс комунальних підприємств із закріпленням відповідальних осіб за їх стан та безпеку», - говорить Віктор Волік, наголошуючи на тому, що пусті балачки та плани вже давно пора змінити на конструктивні та послідовні дії.


«Я йду на ці вибори з партією «Довіра», бо це нова політична сила, яка дає можливість молодим людям реалізуватися, дає можливість діяти та відродити довіру містян до влади. Це партія, яка не фінансується олігархами. Я глибоко переконаний, що лише децентралізація влади – шлях до вирішення проблем на місцях», - резюмував Віктор Волік.

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх