У Кременчуці відкривають ліцензовану школу з поглибленим вивченням IT та іноземних мов

9.08.2021, 10:00 Переглядів: 3 799

 


Міжнародна Комп'ютерна Академія ШАГ в минулому році відкрила ліцензовані загальноосвітні школи нового формату «IT STEP School» у Львові, Києві, Одесі, Дніпрі та багатьох інших містах. Тепер IT-школа відкривається і у Кременчуці. Вона перейняла 20-річний досвід Академії ШАГ в сфері IT-освіти та впровадила його в систему середньої освіти.

Це школа майбутнього! Тут будуть вивчати географію в 3D окулярах, всі підручники помістяться в планшеті, а домашніх завдань зовсім не буде. За адресою: вул.Соборна, 18/14, БЦ "Престиж-хол", 3 поверх, відкриється IT STEP SCHOOL - ліцензована перша в Україні інноваційна школа з поглибленим вивченням IT та іноземних мов. 

IT STEP SCHOOL - частина великої родини Комп'ютерної Академії ШАГ, яка вже 20 років змінює підхід до освіти в Україні і світі. ШАГ - це 250 000 випускників, 72 000 студентів, 22 країни і 107 філій!

 "Досвід показує, що 90% шкільних знань забуваються в дорослому віці. А останні 10% ніяк не допомагають у працевлаштуванні. Середня освіта ніяк не сприяє досягненню успіху. Саме тому в програмі IT STEP School робиться акцент на розвиток мислення, Soft Skills (особистісні навички), бізнес-навичок, іноземних мов і знання IT - незамінні якості сучасної людини", - підкреслюють розробники.

 В IT STEP School для кожного учня готують індивідуальний планшет і комп'ютер, а також обов'язкове вивчення двох іноземних мов: англійської, німецької або французької на вибір. Тут обладнають сучасну лабораторію фізики і хімії. Учням не потрібно буде тягнути ранці з важкими підручниками, вони всі помістяться в планшет, а батькам - перевіряти домашні завдання, завдань просто не буде. Та й стежити за успіхами дитини можна буде онлайн - за допомогою електронного сервісу аналітики відвідування та успішності MyStat.

 "Унікальна концепція інтегрованих уроків дає можливість щодня застосовувати практичні знання, отримані на одному предметі, в рамках іншого. Знання з фізики застосовуються в робототехніці. Математики - в програмуванні. Географії в 3D дизайні, - пояснюють в школі. - Все це дозволяє IT STEP SCHOOL викладати стандартні шкільні предмети на якісно новому рівні з дотриманням вимог Міністерства Освіти ".

 В першому наборі до школи в Кременчуці залишилося зовсім мало місць і класи майже заповнились. Дізнатися більше та встигнути зареєструвати дитину можна онлайн.

Або в звернувшись до приймальні Академії ШАГ:

м. Кременчук, вул. Соборна, 18/14, БЦ "Престиж-хол", 3 поверх

(067) 899 09 16

(073) 797 88 17

(050) 426 07 51

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх