3 круті функції WhiteBIT, про які ви могли не знати

18.10.2022, 18:00 Переглядів: 2 291

 

Україна посідає четверте місце у світі за попитом на крипту і з кожним роком дедалі більше людей цікавляться, де купити криптовалюту

Початківцям у криптоінвестуванні важливо, щоби платформа для цифрових фінансових активів була максимально зрозумілою. Розповідаємо про три найцікавіші функції для новачків та просунутих користувачів, які створила українська криптобіржа WhiteBIT.

Швидко й легко купити криптовалюту за гривню, долар чи євро
Зазвичай централізовані біржі (мають центральний орган управління) дають змогу користуватися фіатними (державними) коштами лише після проходження верифікації документів. Список цих документів невеликий, але перевірка кожного може зайняти добу й навіть більше.

Але саме використання гривні — найзручніший спосіб для нових користувачів, щоб уперше поповнити баланс або придбати криптоактиви. А вже далі здійснювати трейдинг криптовалют на звичайному спотовому або маржинальному (кредитному) ринках.

Тому WhiteBIT створила унікальну можливість, доступну лише українцям — пройти перевірку документів за кілька хвилин. Це одразу збільшить швидкість поповнення рахунку в гривні чи іншій валюті. Для цього після реєстрації на сайті потрібно зайти в налаштування облікового запису, вибрати тип верифікації з порталом держпослуг Дія, відкрити цю програму на мобільному, просканувати QR-код і передати документи біржі для швидкої верифікації.

Ця корисна функція з’явилася завдяки офіційній співпраці порталу держпослуг Дія з українською криптобіржею WhiteBIT.

Ф’ючерсний контракт на криптовалюту без дати здійснення угоди
Торгівля ф’ючерсами — це розповсюджений серед професійних трейдерів та фінансистів різновид інвестування. На світовому ринку досі не було можливості здійснювати угоди на купівлю чи продаж криптовалюти (базового активу) без конкретного строку укладання угоди. Це й називається безстроковий ф’ючерсний контракт і саме цим він відрізняється від класичного. 

Крім того, WhiteBIT дає ще одну можливість — укладання угоди з більшими обсягами активів, ніж є в розпорядженні криптоінвестора. Це називається «взяти кредитне плече». Біржа помножує наявний баланс на х1, х2, х3 і до х20.

У випадку безстрокових ф’ючерсів WhiteBIT комісію за використання позикових коштів бере не біржа, а інші учасники, оскільки це окремий ринок на платформі — BTC-PERP (де PERP означає, що цей контракт є безстроковим та може бути закритий у будь-який момент).

Платформа WhiteBIT як альтернатива міжнародним системам грошових переказів
Через військове вторгнення в Україну загострилося питання фінансової підтримки родичів. Оскільки міжнародні системи переказів коштів давно стали дорогим та застарілим методом.

Набагато вигідніше переказувати кошти без комісії між користувачами WhiteBIT. Це можливо завдяки функції WhiteBIT-коду. Цей код можна створити для будь-якої крипти або державної валюти та надіслати одержувачу. Одержувач вводить код у полі активації та кошти моментально зараховуються на рахунок.

Замість використання систем, які за свої послуги беруть відсоток, простіше зареєструватися на біржі, покласти долар, євро чи гривню на рахунок, створити код та надіслати людині, якій потрібна допомога. Без комісій. Те саме стосується і криптовалют.

Висновок
Українцям вигідно користуватися біржею криптовалют WhiteBIT. Адже вона корисна не лише для трейдингу, а і для розв’язання повсякденних питань.





Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх