Прості та зрозумілі операції з 29+ валютами: оцініть переваги європейського сервісу ZEN

13.07.2023, 13:50 Переглядів: 1 087 Р

 

Зручний та зрозумілий для всіх категорій користувачів сервіс для операцій з валютами існує — це ZEN.COM. Інноваційний європейський проєкт тепер доступний і українцям. Переказувати валюту та отримувати перекази, обмінювати гроші чи просто платити за покупки в інтернеті ще ніколи не було так просто. Особистий рахунок на платформі ZEN є мультивалютним і дає змогу проводити операції з понад 29 іноземними валютами

Детальніше про ZEN

Платформа ZEN створена європейськими розробниками, аби спростити для всіх користувачів — від простих прихильників онлайн-шопінгу до підприємців — базові фінансові операції з валютою. Сервіс представлено у вигляді мобільного застосунку, який легко завантажується на смартфон чи планшет. Після завантаження потрібно зайти до застосунку та пройти просту процедуру реєстрації, щоб відкрити персональний мультивалютний рахунок. З ним користувач зможе:

  • обмінювати валютні кошти прямо в телефоні за найвигіднішим курсом;
  • безпечно оплачувати покупки під час шопінгу в інтернеті;
  • переказувати кошти на іноземні та українські рахунки чи картки у валюті.

Такий єдиний рахунок належним чином оцінять ті, хто часто здійснює міжнародні платежі (підприємці, волонтери, представники благодійних організацій тощо).

Пам’ятайте, що наразі (з 05.10.2022) на території України діє заборона від НБУ на міжнародні перекази з гривневих платіжних карток українських банків на іноземні картки. Водночас перекази за кордон з валютних карток обмежені сумою 100 000 грн на місяць.

Які картки пропонує ZEN

Одразу після реєстрації рахунку користувач отримує віртуальну картку, яка під’єднується до гаманців Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay та Xiaomi Pay. Якщо вам потрібна пластикова картка, її також можна замовити.

Найважливіша перевага ZEN Mastercard® полягає в тому, що вона дає можливість знімати готівку за кордоном без сплачування комісій та сервісних зборів (детальніше про це — на офіційному сайті ZEN).

Як поповнити рахунок на ZEN

Рахунок ZEN можна поповнити готівковими коштами через сервіс Paysafecash або ж термінал Planet Cash, а також безготівковим способом з карток Mastercard, VISA, Apple Pay, Google Pay чи переказом з банківського рахунку.

Переваги ZEN

Вже понад 250 000 користувачів оцінили продуманість застосунку та вигоди сервісу. Тепер і користувачі на території України зможуть його протестувати.

Із сервісом ви отримуєте доступ до вигідного обмінного курсу, безпечних онлайн-платежів і швидких переказів у валюті. Проєкт в Україні підтримали PrivatBank, Mastercard та Visa.

Не зволікайте та спробуйте ZEN уже сьогодні. Більше інформації про тарифи, ліміти та комісії читайте на сайті за посиланням: zen.com.


 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх