Доставка з Amazon: чому варто замовити через EasyXpress

20.09.2023, 11:43 Переглядів: 781 Р

 

Американські інтернет-магазини привертають увагу покупців з усього світу, у тому числі з України, завдяки доступним цінам і широкому асортименту. Там часто продаються товари, яких немає у вітчизняних магазинах.

 Одним із найпопулярніших є онлайн-гіпермаркет Amazon – тут можна купити все що завгодно – від аксесуарів для гаджетів до одягу.

Мало просто придбати товар, потрібно ще отримати його. Доставка з Амазон в Україну не буде проблемною, якщо скористатися допомогою EasyXpress. Це форвардингова компанія, з якою дуже легко отримати посилки з Америки без зайвих очікувань і витрат. Має власний склад у безподатковому штаті Делавер, тому дозволяє економити 7–8% від кожної покупки.

Як замовляти на Amazon

Цей онлайн-гіпермаркет починав свою роботу як невеликий магазин книжок, проте з часом значно розширив діяльність. Тепер тут щодня роблять покупки користувачі з різних країн, вибираючи як останні новинки, так і товари з лінійок та колекцій минулих років. Шопінг на «Амазон» починається з реєстрації, вона не займає багато часу – при цьому для отримання посилок знадобиться американська адреса.

Отримати її дуже просто, саме таку послугу надає EasyXpress. Для цього потрібно зареєструватися на сайті форвардингової компанії та вказати дані з особистого кабінету. До України покупки відправляють морем або літаком, у першому випадку послуга коштує дешевше, проте варто врахувати, що займає більше часу. Отримати посилку можна або на складі компанії, або замовивши доставку «Новою поштою».

 

Як замовляти через EasyXpress

Щоб отримати товари з Америки в Україні за допомогою форвардингової компанії, потрібно:

  • вибрати на сайті Amazon усе, що хочеться купити;
  • скопіювати в особистому кабінеті й вказати американську адресу;
  • дочекатися трекінгового номера посилки (його надсилає відправник);
  • зареєструвати його у своєму кабінеті на EasyXpress.

Далі залишається отримати новий номер для відстеження після відправлення посилки в Україну.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх