Особливості шин для сільськогосподарської техніки

1.12.2023, 17:41 Переглядів: 603

 

На відміну від автомобільних шин, гума для причепа, трактора, комбайна, тягача або іншої сільськогосподарської машини призначена для пересування не рівною дорогою з твердим покриттям, а важкодоступною, болотистою місцевістю, як-от поля, луки та ліси. Тому їхня конструкція обов'язково відрізняється від стандартних шин, що встановлюються на легкові автомобілі.

Основна відмінність полягає в конструкції, оскільки шини для сільськогосподарських тракторів, тракторів, комбайнів і причепів виготовляють за різними технологіями, щоб якнайкраще відповідати умовам експлуатації. Швидко та зручно замовити шини для тракторів, комбайнів, причепів та іншої техніки, ви можете в інтернет-магазині Адам. Він є хорошим вибором як для дрібних фермерів, так і для великих кооперативів та сільськогосподарських підприємств.

Як обрати оптимальні шини для сільськогосподарських машин


При виборі конкретної моделі шин слід звернути увагу на наступні моменти:

  • тип сільськогосподарської машини;
  • вид та інтенсивність виконуваних робіт;
  • зчеплення шин з ґрунтом;
  • ступінь ущільнення ґрунту;
  • властивості самоочищення.

Вибір шин для трактора, тягача, комбайна або причепа є відповідальним рішенням через тривалість їх використання та пов'язані з цим витрати.

Популярні бренди шин для вашої техніки


Сьогодні в сільському господарстві використовується сучасна техніка, яка значно полегшує роботу на фермі. Для того, щоб підтримувати безперервність виробництва, важливо підтримувати транспортні засоби в робочому стані, адже навіть один день затримки призводить до значних збитків. Особливу увагу варто приділити шинам, від якості яких залежить не тільки продуктивність, але й безпека праці. Обираючи шини від таких брендів, як Mitas, TATA, ДТЗ або Кентавр, ви завжди отримуєте гарантію високої якості. Про це свідчить надійність виготовлення та матеріалів, що використовуються у виробничому процесі, а також численні позитивні відгуки про шини в магазині Адам та на інших торговельних майданчиках.

Всі пропозиції в магазині Адам для тракторів, тягачів та інших сільськогосподарських машин абсолютно нові та виготовлені відповідно до європейських стандартів, а їх ціна дуже приваблива. Асортимент включає моделі, які підходять для всіх популярних сільськогосподарських транспортних засобів, включаючи причепи.


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх