Кращі друзі не лише для дівчат: обираємо дорогоцінні подарунки!

14.05.2024, 12:40 Переглядів: 655 Р

  

Вишукане кольє, оригінальні сережки з діамантами, елегантні запонки або браслет з унікальним гравіюванням стануть найкращим подарунком до будь-якого свята.

Ювелірні прикраси - особливий подарунок, який зазвичай дарують найріднішим людям. Такий подарунок не лише розповість про ваші почуття, а й нагадуватиме про приємні моменти протягом багатьох років. Це особливо вірно для прикрас, куплених в магазині zolotakoroleva.ua, адже їх якість підтверджена не лише відгуками задоволених покупців, а й гарантіями виробника.

Мережа магазинів “Золота королева” присутня на українському ринку з 1998 року. На веб-сайті компанії представлені найкращі ювілирні вироби від відомих майстерень, які поєднують якість та сучасний дизайн. Кожна з прикрас підкреслить неповторну індивідуальність власника, ідеально доповнюючи образ.

Прикраси для кожного

Якщо ви шукаєте подарунок для рідної людини, прикраса стане чудовим рішенням. Сережки з діамантами або вишуканий кулон на елегантному ланцюжку потішать серце будь-якої жінки, а оздоблена дорогоцінним камінням каблучка розповість про ваші почуття до коханої більше за слова.

Попри усталені стереотипи, ювелірні прикраси можуть бути чудовим подарунком і для чоловіка. Це може бути оригінальний браслет, запонки або затискач для краватки, який стане цікавим доповненням до класичного костюму і додасть образу свіжих ноток.

Часто коштовності дарують і дітям - адже батьківська любов не має меж!

Як правильно дарувати прикраси

Існує кілька правил, які зроблять такий подарунок незабутнім:

  • Правильно обирайте час, адже коштовності - не той подарунок, який вручають поспіхом.
  • Настрій - гарантія успіху! Якщо ви збентежені, стурбовані або вас щось дратує, краще не поспішати з подарунком.
  • Упаковка подарунка не менш важлива, адже ювелірні прикраси не можна дарувати без неї. Вишукана коробочка або футляр підкреслить важливість подарунка і урочистість моменту.

Коли даруєте прикраси, ви насправді даруєте людині свої почуття, тож не пошкодуйте зусиль для того, щоб цей момент запам’ятався назавжди!

  

Обираючи подарунок, керуйтеся не лише власним смаком, а вподобанням людини, для якої його купуєте. Придивіться, якому типу прикрас вона або він зазвичай надає перевагу, якого стилю дотримується - і на основі цього виберіть гідний подарунок.

Якість понад усе

Ретельно підібраний метал та каміння, яке сяє на сонці, бездоганні обриси, чіткість гравіювання - все це ознаки дійсно якісного виробу. До того ж, виробник дає гарантію на кожну ювелірну прикрасу.

Усі ми знаємо, що якість золотого виробу перш за все визначається за його пробою. Але насправді проба металу впливає хіба що на вартість прикраси та її міцність:

  • 999 проба - це чисте золото, з якого виготовляють злитки
  • 958 проба - зазвичай використовується для створення предметів розкоші. Воно воно дуже м‘яке, і прикраси з такого металу не тримали б форму
  • 750 проба - підійде для ошатних прикрас, які не планують часто одягати
  • 585 проба - відрізняється довговічністю, ідеальна для повсякденних сережок, ланцюжків та каблучок, в тому числі для обручок
  • 500 проба - використовується для створення бюджетних ювелірних виробів та предметів побуту
  • 375 проба - найміцніша, але такі вироби найменш цінні.

Чим вища проба золота, тим м’якшим воно є. Власне, цифрою позначена частка чистого золота, яка міститься в конкретному виробі. Тобто, 500 проба означає 50% чистого золота, а 958 - 95,8%.

А ще під час вибору прикраси зверніть увагу на деталі. Чи надійні застібки на сережках та ланцюжках, як щільно підігнані окремі деталі. Усе це допоможе обрати прикрасу, яка даруватиме радість власнику проьягом багатьох років! 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх