Лікування з комфортом в стаціонарах клініки «Оксфорд Медікал»

16.05.2024, 12:15 Переглядів: 515 Р

 

«Оксфорд Медікал» — приватна медична клініка Києва, гордість якої сучасні стаціонарні відділення для комфортного лікування пацієнтів. Цілодобовий хірургічний та денний стаціонари з обладнанням від провідних світових брендів, кваліфікованими лікарями та комфортними палатами дають змогу пацієнтам одужати та опинитися дома якнайшвидше.

Повноцінне лікування без госпіталізації 

Денний стаціонар «Оксфорд Медікал» — це можливість отримати якісну медичну допомогу без відриву від повсякденних справ та без необхідності сплачувати цілодобове перебування.
Денний стаціонар є оптимальним варіантом при лікуванні захворювань практично всього організму:

  • нервової системи;
  • серцево-судинної системи;
  • дихальної системи;
  • шлунково-кишкового тракту;
  • сечовидільної і статевої системи;
  • шкірних захворювань.
    Тут можна пройти лікування хронічних хвороб чи профілактичні процедури для зміцнення здоров’я (УВЧ-терапію, тубус-кварц, інгаляції, масаж, кінезіотейпування, озонотерапію тощо) та скласти діагностичні обстеження (ЕКГ, УЗД, аналізи крові, сечі, гастро- та колоноскопію тощо).

Під час перебування в денному стаціонарі медична клініка «Оксфорд Медікал» забезпечує пацієнтів необхідним медикаментозним лікуванням, включно з внутрішньом’язовими і внутрішньовенними ін’єкціями та крапельницями.

Цілодобова допомога: сучасна хірургія 24/7

Високотехнологічний хірургічний стаціонар «Оксфорд Медікал» у Києві приймає пацієнтів цілодобово, включно з комендантською годиною, без свят і вихідних.

У штат відбираються досвідчені хірурги, анестезіологи та медперсонал, які завжди готові надати екстрену медичну допомогу та провести операцію будь-якої складності. Для більшості захворювань у клініці застосовують інноваційні ендоскопічні методики, радіохвильову та лазерну хірургію, які дають змогу максимально безпечно та швидко провести хірургічне втручання. Усі операції проводяться під відеоспостереженням, ультразвуковим або рентгенівським контролем. Також тут працює відділення інтенсивної терапії, оснащене сучасним обладнанням для постійного моніторингу та підтримки важливих функцій організму.

Почуватися безпечно та надійно

Після операцій пацієнти розміщуються в комфортних одномісних та двомісних палатах із душовою кімнатою, косметичними засобами, кондиціонером, телевізором, Wi-Fi, смачним триразовим харчуванням, про що свідчать відгуки задоволених пацієнтів.  Усе це дає клініці змогу щиро піклуватися про кожного хворого — до операції, під час операції та після неї. А пацієнтам — відновлюватися в повному комфорті та почуватися захищено.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх