Як обрати найкращий корм для стерилізованих та кастрованих котів: поради та рекомендації

17.05.2024, 14:40 Переглядів: 490 Р

 

Після стерилізації або кастрації, коти та кішки вимагають особливого підходу до їх догляду. Цей процес може вплинути на їх характер і поведінку, а також змінити їх фізіологічні потреби.

Тваринам після операції потрібно адаптуватися до змін, тому без підтримки власника не обійтися. Він повинен подбати про комфорт свого домашнього улюбленця та змінити харчування. Для стерилізованих та кастрованих котів пропонуються готові корми, які дозволяють підтримати їх самопочуття. Головне - зробити вибір на користь якісного раціону, що не містить барвників та ароматизаторів, адже вони негативно впливають на здоров’я будь-якої тварини. 

Який корм найкраще підходить стерилізованим та кастрованим котам?

Стерилізованим та кастрованим котам найкраще підходить спеціальний корм від Optimeal, ознайомитися детальніше з яким можна за посиланням https://optimeal.ua/category/koti/kharchuvannja/kormdliasterylizovanykh. Збалансований раціон задовольнить всі потреби вашого пухнастика, а також містить мінімальну кількість жиру. 

Тваринам надзвичайно важливо мати всі необхідні поживні речовини для забезпечення здорового та активного життя. Наприклад, L-карнітин відповідає за енергетичний баланс та контроль ваги, біотин позитивно впливає на стан шерсті та шкіри, швидкі та повільні вуглеводи забезпечують організм енергією, таурин підтримує здоров'я серця та нервової системи.  

Також важливий Immunity Support Mix - це унікальний комплекс для підтримки імунітету, який міститься в кормах Optimeal. Корисні трави та ягоди надають приємного смаку й аромату, бета-глюкани використані для підтримки імунної системи, антиоксиданти SubStar ULTRA націлені на захист від агресивного середовища. Всі ці складові сприяють забезпеченню тварини повноцінним харчуванням та підтримують її здоров'я в цілому. Ненасичені жирні кислоти Омега-3 та -6 корисні для суглобів, імунітету та слизових оболонок, ліпіди сприяють засвоєнню жиророзчинних вітамінів, а пробіотики та пребіотики, такі як Actigen, допомагають нормалізувати травлення.

Як змінюється організм кота після операції?

Стерилізація чи кастрація для тварини - це стресовий процес, який потребує особливого догляду. Після цих процедур можуть відбутися різні зміни, які варто враховувати:

  1. Уповільнення обміну речовин. Це може призвести до збільшення ваги тварини та зменшення активності через зекономлену енергію. 
  2. Мінімізація стресових ситуацій. Спостерігається значне зростання апетиту у пухнастиків, тому важливо обирати корми для стерилізованих тварин з урахуванням цього фактору та зменшеною кількістю калорій. Попри це, вони все одно містять необхідну поживність та забезпечують організм усіма компоненти для його здорового функціонування. 
  3. Уповільнення процесу утворення та виділення сечі. Після стерилізації кішки можуть рідше відвідувати туалет, що може призвести до утворення солей у сечі та сечокам'яної хвороби. 

З урахуванням цих змін, власники тварин повинні пильно дбати про здоров'я та харчування своїх улюбленців

Як купити високоякісний корм для пухнастика?

Торгова марка Optimeal активно виробляє та реалізує високоякісний корм для стерилізованих та кастрованих котів. Відомий під назвою Optimeal Sterilised, він вже успішно представлений на українському та європейських ринках. Цей корм позиціюється як продукт преміумкласу з високим ступенем якості та науково обґрунтованою рецептурою.

Процес розробки корму Optimeal Sterilised базується на експертній роботі професійних ветеринарів та спеціалістів здорового харчування, які враховують особливості стерилізованих пухнастиків, їх потреби та вимоги до раціону. Кожен інгредієнт у складі цього корму підбирається з максимальною увагою до користі та ефективності для забезпечення здоров'я котів та підтримання їх комфортного самопочуття. 

Придбати корм, який здобув велику кількість позитивних відгуків, доволі легко. Перейдіть на офіційний сайт інтернет-магазину та здійсніть покупку за вигідними умовами.  

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх