Чоловічі футболки на спекотну погоду

21.05.2024, 13:10 Переглядів: 654 Р

 

Футболки - це база і класика літнього чоловічого гардеробу. Вони зручні, практичні та досить універсальні, адже можуть бути як частиною офісного вбрання, так і одягом для занять спортом.

Популярні чоловічі футболки HARVEST вирізняються класичним стилем та мінімалістичним і водночас оригінальним дизайном. Їхня якість теж не викликає сумнівів, адже підтверджена відгуками задоволених покупців.

З якого матеріалу потрібно вибирати футболку?

Футболки зазвичай виготовляють з простих на вигляд матеріалів. Під час вибору зверніть увагу на такі моменти:

  • Матеріал повинен добре вбирати вологу та пропускати повітря.
  • Тканина мусить бути м’яка та приємна на дотик.
  • Футболка має бути практичною і тримати форму під час носіння.
  • Виріб мусить мати гарний вигляд.

Найкраще обирати футболки з натуральних матеріалів, таких як льон чи бавовна, адже характеристики цих матеріалів повністю відповідають згаданим критеріям.

Часто для виготовлення футболок використовують натуральні тканини з невеликим процентом еластану. Такі вироби краще тримають форму і вирізняються більшою довговічність, ніж ті що виготовлені з чистого льону чи бавовни.

Догляд за футболками

Попри те, що футболка не потребує особливо ретельного догляду, існує кілька простих правил, які значно продовжать життя улюблених речей і допоможуть довше зберігати їхній привабливий вигляд.

  • Під час прання в машинці використовуйте температурний режим 30°С - 40°С і завжди вивертайте футболку перед початком прання, якщо на ній є принт.
  • Краще прати футболку руками або хоча б на делікатному режимі.
  • Не використовуйте відбілювачі, адже вони руйнують волокна тканини.
  • Що стосується чорних футболок, їх потрібно прати з використанням порошку для кольорових тканин.

Також завжди дотримуйтесь рекомендацій виробника, які вказані на етикетці. А для того, щоб футболка не втратила форму після прання, сушіть її виключно на вішалці.

Особливої уваги потребують футболки з принтами, адже малюнок особливо чутливий до різких перепадів температури та інших впливів зовнішнього середовища. Тож такі футболки потребують делікатного поводження під час прання. Також в жодному разі не сушіть їх на батареях чи біля відкритого вогню.

Чоловічі футболки HARVEST

Нескладно розгубитися, опинившись в магазині або на сайті, де представлена безліч моделей. Тому пропонуємо кілька варіантів, кожен з яких стане родзинкою вашого літнього образу.

Футболка ACTIV біла - це базова річ чоловічого гардеробу. Має трохи приталений класичний силует і V-подібний комірець. На сайті магазину можна придбати цю модель ще й у чорному кольорі.

 

Футболка BESTIE блідо-рожева. Це футболка вільного крою, яка зробить ваш образ неповторним та оригінальним. До того ж вона виготовлена з натуральної бавовни, яка забезпечить комфорт і дозволить шкірі дихати.

 

Футболка BESTIE молочна з принтом “Трипілля”. Ще один цікавий варіант для літнього луку. Принт додає образу свіжості і робить його ще більш стильним.

 

Футболка оверсайз молочна з принтом “Трипілля”. Ця футболка з подвійним низом та круглим комірцем зробить вас іконою стилю. Вона прикрашена стародавніми символами трипільської культури, які означають “життєдайне тепло дуже близько” та “пам’ятати”.

 

Якщо у вас виникли додаткові питання щодо обраної футболки або процесу її придбання, зверніться за поясненнями до служби підтримки компанії. Фахівці з радістю пояснять усі незрозумілі моменти та нададуть додаткові консультації щодо догляду за конкретним виробом.

Яку б футболку ви не обрали, пам’ятайте, що перш за все вона має бути якісною та стильною - а саме такими є всі моделі від HARVEST. Тож обирайте найкращі футболки - і носіть їх із задоволенням!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх