Medik8 – бренд, що знає секрет ідеального догляду за шкірою

22.05.2024, 14:00 Переглядів: 505 Р

 

Максимально ефективні інгредієнти, розкішні текстури та власні запатентовані технології – це те, що своїм споживачам готовий запропонувати британський бренд косметики Medik8. До того ж в компанії стверджують, що відкрили та клінічно довели шлях до сяючої молодої шкіри.

Лінійку ідеального догляду від Medik8 купити Україна можна в інтернет-магазині професійної косметики A.S.Laboratory.

Філософія догляду за шкірою 

Філософія CSA, якої дотримуються в компанії Medik8, основана на трьох фундаментальних формулах, з яких має починатися повноцінний режим догляду за шкірою. Інгредієнтами ідеальної турботи є:

  • вітамін С;
  • сонцезахисний крем;
  • вітамін А (ретинол).

При цьому вітамін С і сонцезахисний крем необхідно застосовувати вранці, а ретинол на ніч. 

В продуктах бренду Medik8 використовують тільки науково доведені форми вітаміну С, які технологи компанії вміло стабілізують, щоб у результаті забезпечити оптимальне освітлення, антиоксидантні властивості та підтримку колагену.

Сонцезахисні засоби нового покоління виробництва Medik8 забезпечують всебічний захист проти ультрафіолетового випромінювання та передчасного старіння, при цьому на шкірі залишаються легкими та нежирними.

Передова лінійка вітаміну А від бренду Medik8 пропонує різноманітні формули з ретинолом та ретиналем у стабілізованому вигляді. Засоби забезпечують максимальний результат омолодження та підходять для всіх типів шкіри. 

Стабілізація вітамінів

Особливу увагу в компанії Medik8 приділяють стабілізації вітамінів С і А. Це дозволяє зробити продукти бренду максимально ефективними в боротьбі зі старінням шкіри. Також технологи Medik8 турбуються про належне пакування, що забезпечує тривалу свіжість їхнього продукту.

В результаті засобам догляду за шкірою від Medik8 довіряють не тільки звичайні споживачі, а й дерматологи та косметологи. 

Інтернет-магазин A.S. Laboratory представляє широкий вибір засобів з догляду за шкірою обличчя від бренду Medik8. Професійні продавці-консультанти допоможуть здійснити вибір косметики.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх