Особливості прокату авто в Україні

24.06.2024, 12:40 Переглядів: 425 Р

 

Відправляючись у подорож, варто попіклуватися про надійне авто, на якому зручно пересуватися, економити час та побувати у багатьох місцях. Багато питань вирішує оренда автомобіля, яку надають профільні компанії.

Як обрати потрібне авто

Сучасний прокат автомобілів розв’язує проблеми із пересуванням – не треба чекати громадського транспорту. Це комфорт і швидкість, доступність та економія часу й грошей. Послуга користується великим попитом, тому варто обирати надійний сервіс, де піклуються про безпекові заходи, слідкують за технічним станом машин, присутній великий автопарк з машин різного класу, марки, вартості.

Кошторис оренди залежить від класу автомобіля та строку укладення договору прокату автомобіля, де обов’язковим пунктом є застава (повертається у разі виконання усіх пунктів контракту). До суми входить страховка, що поширюється на різноманітні поломки, ДТП. Про випадки на дорозі слід негайно повідомити сервіс. Додаткові штрафи діють у випадку нетверезого водіння, порушень правил дорожнього руху.

Документи для укладання договору оренди

Перш за все слід звернути увагу на вік орендаря. Мінімальний вік становить 21 рік, для деяких видів авто – 23 роки. Також має бути певний водійський стаж (не менше 2 років без ДТП).

Щоб взяти авто напрокат, потрібно декілька документів:

  • Водійські права.
  • Дійсний паспорт (посвідчення особи).
  • Ідентифікаційний номер. 
  • Банківська картка для сплати (за умови бронювання через сайт). Також орендувати авто можна за готівку.

При оформленні не забудьте про страховий поліс. В ньому повинно бути вказано страховку на конкретне авто з прокату, яка буде покривати збитки. У разі зіткнення або пошкодження орендованого майна водій збереже свої кошти. Швидка оренда машини Львів будь-якої комплектації та марки можлива в автосервісі BLS. Ознайомитись з умовами та автопарком можна на сайті.

До уваги: при короткочасній оренді діє обмеження щодо кілометражу на добу (він не повинен перевищувати 400 км або іншу відстань за домовленістю). При довгостроковому прокаті таких обмежень немає.

Важливі моменти

Деякі автосервіси просять внести депозит, який буде покривати нараховані штрафи й інші збитки. Для зменшення суми застави потрібно обрати страхування із значно більшою сумою відшкодування. Компанія BLS пропонує вигідні умови прокату автомобілів на будь-який строк, також тут діє бонусна програма для постійних клієнтів.

Може стягуватися додаткова плата за передачу машини в інших місцях, не призначених для цього (аеропорти, вокзали, зупинки тощо).

Виникає безліч питань щодо заправки орендованого автомобіля. Якщо користувач бере машину з повним баком, то такою й повертає. Іноді за пальне йде окрема плата або заливається трохи пального, щоб доїхати до найближчої станції. Автосервіс BLS піклується про своїх клієнтів та забезпечує усім необхідним. Брати машину у прокат слід у надійній компанії з багаторічним досвідом, великим автопарком й сумлінним ставленням до кожного клієнта.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх