Cкільки коштує надрукувати книгу? - Послуги книжкової друкарні

24.06.2024, 15:00 Переглядів: 417 Р

  

Розглядаючи можливість друку книги, бажано заздалегідь знати, скільки це коштуватиме. Перш ніж вступати у перемовини з менеджерами друкарень, кожен потенційний замовник бажає з’ясувати, скільки коштує друк книг у різних варіантах виконання. Це дає йому змогу без поспіху обміркувати кожен, вибрати оптимальний і прийняти виважене рішення.

Враховуючи інтереси клієнтів, книжкова друкарня ТАКИБУК розробила зручні і прості у використанні онлайн-калькулятори цін з усіх послуг.

Онлайн калькулятор для самостійного обчислення вартості друку

На сайті книжкової друкарні «ТАКИБУК» кожен відвідувач зможе самостійно з’ясувати вартість друку книг.

Наш простий і зручний у використанні калькулятор вартості друку пропонує зробити окремі обчислення для усіх можливих варіантів виконання і оздоблення книг. Враховуючи великий перелік параметрів для кожного виду робіт, потенційний замовник отримає безліч варіантів, з яких вибере той, що максимально відповідатиме його побажанням і можливостям бюджету.

 

Відвідувач сайту зможе самостійно обчислити вартість друку книги

  • у твердій і м’якій палітурках,
  •  у кожному з чотирьох стандартних форматів,
  • у кольоровому або чорно-білому виконанні,
  • вибрав будь-який з трьох найпопулярніших типів паперу,
  • вказуючи потрібну кількість сторінок.

У калькуляторі передбачені також додаткові види оздоблення книг: два типи ламінації обкладинки, можливість декорування форзаців і кругління внутрішнього блоку, а також доповнення книги шовковим ляссе. Комбінувати усі перераховані варіанти можна у довільному поєднанні.

Наш калькулятор дозволяє робити прорахунки для будь-яких накладів. Звісно, чим більшою є кількість примірників, тим нижчою стає собівартість однієї книги. Розроблений нашими фахівцями зручний онлайн-помічник допоможе знайти баланс між цими двома параметрами.

Ціни на друк книг «ТАКИБУК»

 
Ціни на друк книг нашій книжковій друкарні є однією з найнижчих на ринку друкарства України.

Вартість кожного окремого виду робіт і загальна ціна друку, наведені на сторінці калькуляторів, є актуальними на поточний час, прозорими, не змінюються у процесі роботи і не передбачають додаткових витрат або збільшення суми до сплати.

Книжкова друкарня ТАКИБУК поважає своїх клієнтів і працює над створенням максимальних зручностей у прийнятті ними рішення щодо майбутнього видання і плідної співпраці з нами. Більше інформації на сайті https://takibook.od.ua/ або за тел. +38 050 555-00-69.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх