5 корисних дрібниць для дому, які можна замовити з Китаю

25.06.2024, 16:00 Переглядів: 502 Р

 

В інтернет-магазинах Китаю можна знайти безліч цікавих і корисних речей для дому, які коштують недорого і значно полегшують побут.

Це й освітлювальні аксесуари, і розумні гаджети для кухні, і різні інструменти. А швидка та надійна доставка з Китаю в Україну https://npshopping.com/landings/cn через NP Shopping робить купівлю всіх цих дрібниць максимально вигідною. Ми підібрали для вас п’ять товарів, які полегшать побутові справи та зроблять ваш дім більш затишним і цікавим. 

Smart RGB-лампа 

Розумна лампочка, керувати якою можна, використовуючи спеціальний застосунок на своєму смартфоні. Користувач може не тільки регулювати показники яскравості та колір світла, а й запускати пульсацію на основі біоритмів. Наприклад, динамічна світломузика вранці допоможе отримати заряд бадьорості, а спокійне мерехтіння ввечері — швидко заснути. 

Вбудований таймер вимкнення дасть змогу уникнути нецільових витрат електроенергії. 

 

Годинник-проєктор 

Розумний годинник має декілька корисних функцій: 

  • будильник; 
  • проєкція часу на стіну чи іншу поверхню; 
  • вбудований кімнатний термометр; 
  • FM-радіо. 

Зображення від проєктора чітке та велике, тому побачити точний час можуть навіть люди з дуже слабким зором. А ще такий гаджет має досить потужні динаміки, тому відмінно підходить для прослуховування пісень на улюбленій радіостанції. 

Подовжувачі з Wi-Fi управлінням

Скільки б у домі не було розеток, подовжувач усе одно завжди буде в пригоді. Аксесуар із вбудованим Wi-Fi модулем дасть змогу не тільки увімкнути більше побутових приладів, але і зручно ними керувати. Кожен із портів на розумному подовжувачі можна вмикати й вимикати окремо від інших через спеціальний застосунок на смартфоні. Також такі прилади мають вбудований мережевий фільтр, який захищає всі підключені пристрої від стрибків напруги. 

 

Електронний млинок для спецій 

Особливо приємно готувати, коли на кухні є розумні помічники. Й один із них — електричний млинок для спецій. Працює від вбудованого акумулятора, ємності якого вистачає на декілька місяців активного користування. 

Завдяки вбудованому датчику, пристрій активується автоматично, достатньо лише повернути його лезами вниз. Розмір фракції можна регулювати залежно від виду спецій та особливостей страви, що готуєте. 

Дозатор мила з функцією спінювання 

Милий та симпатичний аксесуар для ванної кімнати. За спінювання та автоматичну подачу мила відповідає вбудований акумулятор ємністю 2000 мАг. У середньому цього запасу енергії вистачає більш ніж на 10000 застосувань. Тож заряджати пристрій доведеться приблизно 1 раз на пів року. 

Натискати нічого не потрібно, ІЧ-датчик миттєво реагує на рух і видає порцію мила, достатню на одне миття рук.  

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх