Які сережки доречно носити дівчатам-підліткам

25.06.2024, 15:00 Переглядів: 417 Р

 

Естетичний смак формується з дитинства. Стаючи дорослішою, дівчинка вже має власні вподобання щодо зовнішнього вигляду, вибору одягу й прикрас. Часто вона наслідує маму чи визначає свій напрям, беручи приклад з однолітків і знаменитостей.

Завдання батьків — допомогти дитині вибрати ювелірні вироби, що відповідають вікові, зовнішності та приводу.

Види сережок

З одного боку, дівчата-підлітки ще є досить активними дітьми, а з іншого — прагнуть мати гарний вигляд і здаватися дорослішими. Вони дедалі частіше вибирають жіночні вбрання і прикраси. З огляду на ці особливості, зверніть увагу на такі недорогі срібні сережки:

  • Пусети. Актуальний і зручний варіант для будь-якого віку. Маленькі акуратні вироби, майже не відчуваються у вухах. Не заважають, ризик загубити їх — мінімальний.
  • З англійською застібкою. Класичні моделі, що зручно носити й легко вдягати. Замочок простий і надійний. Є багато варіантів оформлення та широкий асортимент виробів.
  • Протяжки — без застібок, легкі та комфортні. Мають простий невимушений вигляд.
  • З підвісками. Дівчатам подобаються такі сережки, тому що вони роблять образ більш виразним і привабливим. Можна вибрати модель із підвісками помірної довжини.
  • З камінням. Невеликі вставлення є цілком доречними. Це можуть бути прозорі білі фіаніти чи кристали, яскраві гранати, кварци та агати.

Серед недорогих варіантів — моделі без вставок, з емаллю, цікавих форм. З-поміж різновидів конструкцій можна вибрати гарні прикраси на кожен день.

 

Дизайн сережок

Підліткам близькі такі мотиви:

  • Анімалістичні. Форми метеликів, птахів, тварин. Такі вироби відповідають веселому характеру молодих осіб.
  • Флористичні. Сережки у формі листочків і квітів. Мають ніжний і витончений вигляд.
  • Геометричні. Лаконічні кола, трикутники, кубики й кільця. Є дуже модним сучасним направленням.
  • Символічні. Сердечка, зірки, хрестики, знаки нескінченності. Відбивають настрій і погляди.

Вдало підібрані вироби — не занадто великі, широкі та яскраві. Підліткам більше пасують компактні, лаконічні сережки. Вони не перетягують увагу на себе, а лише підкреслюють красу юності.

Поради щодо вибору

Допоможіть дитині придбати якісні прикраси. Дешеву біжутерію не можна назвати вдалим вибором, тому що матеріали здатні спричинити подразнення. Вироби зі срібла 925 проби — безпечні, гіпоалергенні та довговічні. Нейтральний відтінок сплаву пасує до будь-якого одягу.

 

У підлітковому віці часто змінюються смаки. Тому можна вибрати прикраси, які дозволять експериментувати зі стилями. Мінімалістичний і геометричний дизайни є універсальним. Допоможіть дівчинці виразити свою індивідуальність через моду. Можна знайти оригінальні, зовсім не екстравагантні моделі сережок у готичному стилі, наприклад, конго із шипами, із чорними каменями, на кшталт шпильки чи ланцюжка. Або ж вибрати прикраси відповідно до поглядів, хобі та інтересів: у формі якоря, ключика чи кішки.


Цікавий вигляд мають лаконічні кафи, які вдягають на вушну раковину. Такі сережки не вимагають проколів, тому дають певну свободу. Якщо ви як батьки не проти пірсингу, разом підберіть акуратну модель. Мініатюрні сережки в ніс є досить популярними серед молоді.


Не варто зупинятися на дорогих ювелірних виробах. Дівчина не до кінця зрозуміє їхню цінність, і такі прикраси важко поєднувати з молодіжним одягом. Крім того, носити елітні сережки може бути небезпечно під час прогулянок. Допоможіть дитині створити гарний образ, вибравши доречні прикраси.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх