Квіти для дому: як створити затишок за допомогою кімнатних рослин

Сьогодні, 13:00 Переглядів: 102 Р

 

Будинок — це те місце, в якому ми шукаємо відпочинку, спокою та гармонії. За допомогою домашніх рослин, квітів у коробці, композицій можна створити затишний, ефектний та красивий інтер'єр, якщо підійти до питання грамотно.

Однак, не кожна господиня знає, як краще розставити квіти і які саме вибрати для кімнат. Професійні флористи з доставки квітів UFL на сайті проекту поділилися своїми рекомендаціями, які допоможуть зробити квітами атмосферу в будинку атмосферну, привабливу та гармонійну.

Головні правила розміщення рослин

Кожен будинок індивідуальний, але існують загальні правила, яких варто дотримуватись для оформлення будь-якої кімнати:

  1. Рослини бувають різних розмірів, які мають відповідати площі приміщення.
  2. Зверніть увагу на розміри і дизайн горщиків, щоб вони ідеально вписувалися в стиль інтер'єру.
  3. Флористика — це наука, у якій мають значення ширина, висота та обсяг. Рослини не повинні захаращувати простір, а доповнювати спільну композицію.

Якщо ви маєте у своєму розпорядженні квіти різних габаритів, то краще великі ставити на задній, а невеликі — на передній план. Таким чином, можна візуально збільшити площу.

Де та які кімнатні рослини розміщувати

Створити справжній живий оазис у будинку і при цьому, не перестаратися, допоможуть деякі поради щодо того, які рослини в яку кімнату більше підходять:

  • Передпокій — це кімната з мінімальною кількістю світла, тому краще вибирати відповідні рослини. Для цього підійде пальма, що стоїть у горщику на підлозі.
  • Вітальня — тут ми проводимо найбільше часу, зустрічаємо гостей. Важлива естетичність та гармонійність усіх рослин, тому доречною буде композиція із сукулентів, бонсай на столику.
  • Кухня — з вибором рослинності в цю кімнату слід бути обережними, тому що не всі переносять специфічні умови. Але якщо розмістити розмарин, м'яту чи лимонне дерево, то кухня стане затишною та свіжою.
  • Спальня — місце для сну та відпочинку, вона не повинна бути перенасиченою ароматами. Тому краще звернути увагу на нейтральні рослини, без різких запахів.
  • Ванна — не всі дбають про те, щоб прикрасити цю кімнату живими рослинами, проте, якщо вибрати темно і вологолюбні сорти, кімната відразу перетвориться і стане більш привабливою.

У якій би кімнаті не знаходилися рослини, не варто забувати про регулярне провітрювання, індивідуальний догляд. Ваш будинок стане справжнім садом, який радуватиме цілий рік, якщо приділити належний час правильному підбору композицій.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх