“Благовіст”: агентство нерухомості, яке протягом 30 років допомагає українцям знайти ідеальне житло

11.07.2024, 14:40 Переглядів: 505 Р

 

Оренда чи купівля або продаж житла - процес непростий, адже існує багато нюансів як юридичних, так і суто практичних. Тому й варто не шукати варіанти самостійно. Натомість спробуйте звернутися до досвідчених фахівців - і результат вас точно задовольнить!

В агентстві нерухомості “Благовіст” ( https://blagovist.ua/uk ) працюють люди, які живуть своєю справою, тож у цій компанії точно зможуть підібрати вам помешкання або знайти відповідальних орендарів.

Про агентство

“Благовіст” є найбільшим гравцем на ринку рієлторських послуг України і по праву пишається своєю бездоганною репутацією, створною впродовж 30 років. Підтвердженням високого рівня послуг є неодноразові перемоги в міжнародному фестивалі-конкурсі “Вибір року”, інші нагороди, які здобула компанія та відгуки задоволених клієнтів.

Компанія складається з 8 відділень, розташованих в різних районах столиці і має велику базу пропозицій, яка поповнюється щодня. Ви можете особисто прийти до найближчого офісу, сконтактувати з фахівцем за допомогою телефону або через Telegram чи WhatsApp, у будь якому разі отримаєте найкращий рівень сервісу.

Агентство надає своїм клієнтам повний супровід під час будь-яких операцій з нерухомістю і невпинно впроваджує новітні технології, що робить процес підбору ідеального варіанта зручним, приємним та комфортним.

Оренда помешкання

Одним з найголовніших напрямків діяльності агентства “Благовіст” є оренда житлових та нежитлових приміще в Києві та Київській області. На сайті ви знайдете безліч пропозиції, окрім квартир та будинків тут є:

  • Офіси;
  • Склади;
  • Магазини;
  • Ресторани;
  • Кафе;
  • Торгівельні площі.

Щодо житла, то зручний фільтр допоможе обрати саме таке, що відповідатиме вашим побажанням. Ви можете вибрати тип житла (будинок чи квартиру), район розташування, кількість кімнат - і сайт покаже пропозиції, які підходять під ці критерії. Кожне помешкання має детальний опис, фотографії, план - а ще геолокацію, що дуже допомагає під час вибору.

Купівля та продаж нерухомості

Якщо ви вирішили придбати житло або бажаєте вигідно продати помешкання, без допомоги фахівців точно не обійтися. Існує безліч юридичних нюансів, які потрібно знати, аби не втратити гроші. Агенство “Благовіст” має широкий спектр пропозицій для тих, хто планує придбати нерухомість, на сайті можна знайти:

  • Квартири;
  • Будинки;
  • Помешкання у новобудовах;
  • Комерційну нерухомість;
  • Земельні ділянки;
  • Закордонну нерухомість.

Агентство також пропонує ознайомитися зі статистикою щодо купівлі та продажу нерухомості, допоможе з оцінкою та юридичним супровідом угоди, а компетентні фахівці зможуть відповісти на будь-які питання зручним для вас способом - за допомогою месенджерів або телефоном.

Якщо ви бажаєте терміново продати елітне житло, співробітники “Благовісту” можуть створити віртуальний тур помешканням або відеоролик - це в рази підвищить вірогідність швидкого укладення угоди.

Щодо купівлі нерухомості за кордоном, вам запропонують тільки найкращі варіанти в ОАЕ, Таїланді або Туреччині. Фахівці агентства детально розкажуть про особливості ринку тієї чи іншої країни. Список країн постійно розширюється, тож слідкуйте за новими пропозиціями на сайті агентства!

З інтернет-сторінки “Благовісту” ви зможете також дізнатися багато корисної інформації щодо динаміки цін на ринку нерухомості, популярності того чи іншого району столиці, затребуваності житла, про переваги життя в околицях Києва тощо. Приділіть трошки часу та уваги цій інформації, адже вона може стати дуже корисною під час вибору варіанта житла.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх