Обираємо ідеальні штори: на що звернути увагу

12.07.2024, 12:30 Переглядів: 545 Р

 

Правильні штори здатні не лише захистити вашу приватність, а й візуально збільшити приміщення, зробити його затишним і стануть справжньою окрасою вашого дому.

Штори, гардини або фіранки - невід’ємна частина інтер’єру будь-якої оселі. Вони не лише забезпечують конфіденційність, а й додають житлу затишку та справжнього відчуття дому. Але як підібрати штори на вікна так, щоб вони дійсно прикрашали дім?

Види штор

Штори діляться на кілька типів з різними параметрами. Перш за все, має значення їхнє призначення. Існують штори для:

  • Вітальні;
  • Спальні;
  • Кухні;
  • Балкону;
  • Альтанки;
  • Офісу.

Усі вони суттєво відрізняються, адже призначені для різних завдань. Приміром, для спальні часто обирають штори з ефектом “блекаути”, вони абсолютно не пропускають світла, чим забезпечують можливість якісно виспатися. Штори для балкону та альтанки виконані з міцніших матеріалів, а в офіс краще підібрати щось лаконічне. Під час вибору штор для вітальні варто приділити особливу увагу їхньому дизайну та тому, наскільки обраний варіант впишеться в інтер’єр. А на кухонні штори мають створювати затишок і водночас бути простими в догляді - матеріали, з яких їх виготовляють, зазвичай легко числяться.

Звертаємо увагу на дизайн

За дизайном штори теж відрізняються. Найпопулярнішими на українському ринку є стилі:

  • Класичний;
  • Складні;
  • Кантрі.

Класичні штори вирізняються елегантністю, вони ніби поза часом. Якщо подобається такий стиль, переконайтеся, що він підійде для вашої оселі - адже занадто розкішний візерунок або неправильно підібраний орнамент можуть візуально зменшити приміщення.

Штори сканді легкі, повітряні і мінімалістичні. Вони підійдуть тим, хто не любить зайвого, цінує простоту і сучасні нотки в інтер’єрі. Це найкращий варіант для невеликих приміщень, адже такі штори створюють відчуття простору.

Кантрі - особливі штори, які створять відчуття затишку будь-де. Зазвичай вони виконані у світлих тонах, прикрашені милими візерунками. Це ідеальний варіант, якщо бажаєте додати житлу свіжих ноток.

Де і як купувати штори

Якщо ви вирішили замовити штори через інтернет, перш за все зверніть увагу на асортимент магазину, ціни та почитайте відгуки про нього. У ВР-Текстиль вам зможуть запропонувати будь-які варіанти за зручною ціною, а консультанти магазину допоможуть підібрати штори, які ідеально пасуватимуть до вашої оселі.

Перед тим, як зробити замовлення, ретельно виміряйте вікно, балкон, альтанку - тобто місце, для якого штори призначені. Це надзвичайно важливо, адже штора неправильного розміру не може зіпсувати зовнішній вигляд приміщення - та й не виконуватиме своїх функцій.

За необхідності не соромтеся звертатися до служби підтримки, там працюють справжні фахівці, які знають свою справу і дадуть цінні поради щодо вибору штор.

А ще у ВР-Текстиль можна підібрати аксесуари для інтер’єру, які зроблять його ще більш стильним і гармонійним. До того ж, існує можливість індивідуального поливу штор на випадок, якщо ви не змогли вибрати ідеальний варіант серед асортименту магазину або бажаєте створити по-справжньому унікальний дизайн для вашої домівки.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх