To be - косметика для тих, хто піклується не лише про себе, а й про довкілля

Сьогодні, 11:00 Переглядів: 76 Р

 

Екологічна косметика від українського бренду забезпечить вашому тілу найкращий догляд, адже відповідає найвищим світовим стандартам.

Останнім часом все більшої популярності набуває екологічний спосіб життя. Він передбачає не лише покупку електроавтомобіля замість авто з бензиновим двигуном або сортування сміття. Використання екологічної косметики - це один з найважливіших кроків до більш здорового способу життя.

Якщо раніше екологічну косметику можно було знайти лише на закордонних сайтах, то зараз ситуація змінилася. В Україні існують бренди, продукція яких за якістю не поступається провідним європейським продуктам для догляду за тілом. To be косметика - найкращий вибір для тих, хто піклується про себе та своє тіло не менше, ніж про довкілля. В чому ж її особливість?

Тільки натуральні компоненти

Уся косметика створена із того, що нам дала природа, тож не потрібно бути професором з хімії, щоб розібратися в її складі. Фіалка, тростинний цукор, мигдаль, рисова пудра - ось тільки кілька інгредієнтів, з яких виготовляється косметика. Бренд пропонує широкий асортимент продукції для догляду за тілом. На сайті можна знайти:

  • Креми для рук, ніг та тіла;
  • Гелі для душу;
  • Рідке мило;
  • Скраби.

Вся продукція виготовлена з інгредієнтів від локальних виробників, тож обираючи її ви не лише забезпечуєте своїй шкірі найкращий догляд, а й підтримуєте український бізнес.

Косметика to be не тестується на тваринах

Усі продукти бренду виготовлені з дотриманням принципу cruel-free, тобто вони не тестується на тваринах. Така косметика набуває все більшої популярності в світі, адже вона підтримує гуманні принципи у відношенні тварин. До того ж, тести, які не проводяться на тваринах є більш ефективними з точки зору науки, а отже cruel-free косметика є водночас і якіснішою.

Існує декілька способів такого тестування:

  • Тести in vitro на моделі людської шкіри;
  • Тести на добровольцях;
  • Комп'ютерне моделювання;
  • Тестування на білковій мембрані.

Згідно даних Humane Society, подібні дослідження дають набагато точніші результати ніж випробування на тваринах.

Склад і аромат підійде кожному

Бренд to be надає ароматам велике значення, адже вони можуть впливати не лише на наш настрій, а й на самопочуття загалом. Для продуктів зазвичай обирають аромати унісекс, які нікого не залишать байдужими.

Уся продукція зроблена на ламілярній основі, що забезпечує чудове зволоження шкіри, зберігаючи її природню пружність і дозволяючи шкірі дихати. А ще вона містить пробіотики, які підтримують здорову мікрофлору вашої шкіри.

Особливості догляду за шкірою, про які не варто забувати

В компанії дають кілька порад про те, як правильно доглядати за шкірою:

  • Щоденне очищення та зволоження шкіри є необхідною умовою для того, щоб повернути їй природнє сяйво і наситити необхідними мікроелементами.
  • Використовуйте продукти з SPF не лише влітку, а й протягом цілого року - так ви забезпечите шкірі захист від негативного впливу зовнішнього середовища.
  • Кожного тижня використовуйте скраб для тіла. Це забезпечить шкірі ретельне очищення, відкриє пори і покращить кровообіг у дрібних капілярах.
  • Регулярно перевіряйте термін придатності косметичних засобів - адже використання простроченої косметики може мати негативний вплив на шкіру і навіть призвести до дерматологія них проблем.
Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх