Складські поличкові стелажі: конструкція, яка зробить ваше приміщення для зберігання зручним та ефективним

Сьогодні, 14:50 Переглядів: 101 Р

 

Обираючи стелажі, враховуйте не лише розміри приміщення, а й характеристика вантажів, які плануєте зберігати.

Зберігання продукції є важливим етапом будь-якого виробництва. Але ж готові вироби та товари не можна зберігати просто на підлозі - такий метод абсолютно незручний і не забезпечить належних умов для зберігання товарного вигляду продукції. Саме тому складські поличкові стелажі стали необхідним елементом будь-якого складу.

Які стелажі пропонують на ринку

Стелажі зазвичай складаються з надійних металевих конструкцій, з яких збирається стійкий каркас, і полиць, котрі можуть бути виготовлені з різноманітних матеріалів. Зазвичай в спеціалізованих магазинах доступні стандартні комплектації стелажів різних розмірів, але за потреби можуть їх виготовити й за індивідуальним замовленням. Сама конструкція складається вже на місці і за необхідності може бути доукомплектована додатковими ярусам або й цілими секціями.

Полиці зазвичай виготовляють з:

  • ДСП;
  • Фанери;
  • Сталі;
  • Інших матеріалів.

Обираючи полиці, враховуйте кількість, об’єм та вагу товарів, які на них зберігатимуться і не соромтеся звертатися за порадами до консультантів магазину.

Для чого саме підійдуть такі стелажі

Зазвичай відкриті стелажі конструкції використовують для зберігання фасованих вантажів, деталей та коробок з більш дрібними товарами. Завдяки міцним матеріалам, з яких виготовлені полиці, ви можете бути впевнені у тому що товар не деформується і чудово збереже усі свої властивості.

Відкрита конструкція також забезпечить швидкий та безпроблемний доступ до товарів, що полегшує як завантаження так і відвантаження продукції. Єдине, на що потрібно звернути особливу увагу - розміри стелажних полиць. Вони мають відповідати розмірам складського приміщення у всіх трьох вимірах, тож перед замовлення ретельно перевірте ширину, довжину і висоту вашого складу.

Індивідуальні замовлення

Якщо приміщення має нестандартні розміри, або ви збираєтеся зберігати там товари, які різняться за типом і розмірами, варто подумати про стелажі, виготовлені за індивідуальним замовленням. Приміром, основну конструкцію можна укріпити балками, блоками, підсилювачами та перемичками, які кріпляться у спеціальні отвори - такі стелажі витримають більшу вагу і підійдуть для зберігання особливо важких матеріалів.

Усі елементи стелажу виготовлені з міцних матеріалів і самі по собі не займають багато місця, залишаючи його для товарів, які будуть зберігатися на складі.

Як зробити замовлення

Замовити складські поличкові стелажі ви можете телефоном у будь-який зручний час. Консультант обов'язково переконається, що обраний варіант підходить під ваші потреби і за необхідності дасть поради, які підвищать ефективність вашого складського приміщення.

Конструкція доставляється у розібраному вигляді, але її зовсім не складно зібрати завдяки детальним інструкціям від продавця. Усі елементи для фіксації і закріплення стелажів йдуть в комплекті з основними частинами.

Перед замовленням обов'язково почитайте відгуки про компанію, детально вивчіть сайт, і почитайте супровідні матеріали - так ви можете бути впевнені у тому, що купуєте саме те, що потрібно!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх