СМС-розсилка для розвитку бізнесу

Сьогодні, 14:50 Переглядів: 96 Р

 

Рано чи пізно будь-якому бізнесу потрібно розповісти про свою продукцію через рекламу чи повідомляти про акції, знижки тощо.

Оптимальний спосіб із позиції ефективності та вартості — масова розсилка СМС повідомлень, яка має низку переваг.

Незважаючи на наявність більш сучасних варіантів реклами, повідомлення на телефон не втратили своєї актуальності.

Переваги розсилки повідомлень на смартфон

Звісно, значна частина користувачів мобільних пристроїв більш позитивно ставиться до месенджерів, особливо це стосується молоді. Водночас СМС не втратили позицій через низку переваг:

  • простота подачі інформації — таке повідомлення лаконічне, тому на читання потенціальний клієнт витрачає кілька секунд;
  • високий відсоток відкриття повідомлень — показник становить 80–90 %;
  • перехід за посиланнями в SMS — до 45–50 %;
  • відсутність потреби в інтернет-з’єднанні.

Це лише незначна частина переваг, які дає масова розсилка. Варто згадати і про простоту підготовки. SMS не підтримує передачу картинок чи відео, тож і послуги дизайнера не потрібні. Повідомлення створюється протягом кількох хвилин.

Обмеження за кількістю символів — це не завжди мінус. Що коротше повідомлення, то краще воно сприймається потенційною аудиторією.

Компанія AlphaSMS пропонує послуги масової розсилки в різні способи. В особистому кабінеті є всі необхідні налаштування та інструменти. Наприклад, можна розсилати інформацію VIP-клієнтам чи іншим категоріям користувачів.

Чи є недоліки в масовій розсилці СМС

Звісно, деякі мінуси існують. Точніше буде назвати їх певними обмеженнями. Серед них — неможливість пересилання аудіо, відео, фото. Така опція є лише в месенджерах. Ліміти за символами — це не завжди зручно, особливо коли необхідно втиснути великий об’єм інформації в короткий текст.

Проте навіть такі незначні недоліки не знижують ефективності послуги. До того ж повідомлення приходять навіть на старі моделі телефонів, а не тільки на сучасні смартфони. Таким чином, є змога охопити більш широку аудиторію потенціальних покупців чи замовників.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх