Ролети день-ніч проти традиційних жалюзі: порівняння переваг та недоліків

20.08.2024, 14:40 Переглядів: 478 Р

 

Різноманітність сонцезахисних систем розширює можливості покупців, але водночас ускладнює вибір. Щоб вам було простіше розібратися у виробах, пропонуємо зробити порівняння ролет день ніч та звичайних жалюзі далі в цій статті.

На відміну від класичних варіантів, ролети день-ніч поєднують у собі всі переваги звичайних штор та сучасних жалюзі. Компанія Алсер Юа пропонує вам купити ролети день-ніч в Черкасах які дозволяють регулювати інтенсивність освітлення в кімнаті, за допомогою горизонтальних смуг із прозорої та щільної тканини. А тепер розглянемо у чому особливості ролетів день-ніч і традиційних жалюзі.

Порівняння ролет день ніч та звичайних жалюзі

 

Сьогодні громіздкі, важкі портьєри та білі тюлі поступово втрачають свою популярність. Все більше хочеться враження простору, легкості та легкості інтер'єру. Щоб захиститися від сонця та сторонніх поглядів, дизайнери придумали тканинні ролети та жалюзі. Ці мобільні конструкції сприяють створенню стійкого затемнення, запобіганню впливу яскравого сонячного світла. Кожен вибирає для себе практичний варіант, чи ролети день ніч чи жалюзі що краще розгляньте далі в статті:

  1. Управління. Ступінь освітленості при використанні тканинних штор регулюється шляхом усунення непрозорих та прозорих смуг щодо один одного – для цього використовується ланцюговий механізм. Можна керувати вручну або за допомогою пульта. А от горизонтальні жалюзі регулюються за висотою підйому спеціальним шнуром. Для зміни положення ламелей (поворот навколо своєї осі) використовується керуюча тростинка.
  2. Монтаж. Рулонні штори день-ніч на вікна кріпляться безпосередньо на стулку, при цьому можливий монтаж без свердління рами. Жалюзі горизонтального типу можуть фіксуватися на стелю, стіну чи кожну стулку вікна, що значно розширює сферу їх використання.
  3. Догляд. Алюмінієві жалюзі горизонтального типу не потребують особливого догляду. Їх потрібно лише іноді протирати ганчіркою, за потреби можна мити. Тканинні штори покриті шаром антистатика, що захищає полотна від пилу. Однак вологе прибирання та прання не рекомендується, тому поводитися з ними потрібно дбайливо. За потреби краще віддати в хімчистку.
  4. Дизайн. Поєднуючи в собі кілька видів тканин, рулонні штори надають інтер'єру вишуканості та оригінальності. А якщо їх доповнити малюнком, то буде дуже ефектно. А ось дерев'яні жалюзі виглядають солідно. У плані різноманітності кольорів обидва види світлозахисних систем йдуть нарівні. Виробники пропонують величезний вибір колірних рішень, тому кожен зможе знайти відповідний варіант, враховуючи особливості інтер'єру та особисті уподобання.

Не знаєте як вибрати між ролетами день ніч та жалюзі, то дотримуйтесь цієї рекомендації! Для кухні краще вибрати жалюзі з алюмінію – вони набагато практичніші, оскільки більш стійкі до вологи та високої температури. А ось для спальні чи зали можна замовити рулонні штори на день ніч. Вони допоможуть створити затишну атмосферу та наповнять кімнату особливим теплом.

Особливості ролетів день-ніч

 

Популярність зумовлена цілою низкою переваг, конструкція:

  1. Має відмінні антистатичні властивості, тому на поверхні не накопичується пил. Звичайні жалюзі постійно накопичують бруд, позбавитися якого справжня проблема.
  2. Напівпрозора, власники можуть спокійно спостерігати за тим, що відбувається на вулиці. Якщо встановити звичайні рулонні штори, насолодитися краєвидами за вікном не вдасться.
  3. Регулює інтенсивність освітлення в кімнаті, немає потреби повністю відкривати жалюзі, достатньо зрушити смуги за допомогою спеціального механізму.

І саме головне ролети день-ніч представлені в асортименті інтернет-магазину Алсер Юа з різними матеріалами та відтінками, що дає чудову можливість вибору відповідної моделі, з урахуванням стилю інтер'єру та особливостей приміщення. Тепер ви знаєте всі плюси та мінуси ролет день ніч на практиці, хоча якщо брати окремо недоліки цих штор, то їх нема. Завітайте до alser.ua де вас чекає великий асортимент і звичайних жалюзі і рлетів день-ніч.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх