Кращі серед кращих: рейтинг туші для вій від Мейбелін

30.08.2024, 13:30 Переглядів: 698 Р

 

Важко уявити досконалий мейкап без ідеальної туші, яка підкреслить виразність очей та візуально подовжить вії і водночас не подразнюватиме чутливу шкіру. Ми підготували для вас рейтинг найкращих пропозицій від Мейбелін - визнаного лідера світової б'юті індустрії.

Не дивно, що туш Мейбелін впевнено тримає перші сходинки рейтингів вже понад сторіччя: ця компанія була заснована людиною, яка вперше презентувала світу туш для вій в її сучасному вигляді - Тері Вільямсом. Звісно, сучасна лінійка стала набагато різноманітнішою і містить туш на будь-який смак. Вона включає продукти, які:

  • Збільшують об’єм та подовжують довжину вій;
  • Розділяють окремі вії;
  • Підкручують вії;
  • Створюють ілюзію накладних вій;
  • Є водостійкими.

Дізнатися про всі новинки та найкращі пропозиції від світового бренду ви можете на веб сторінці компанії MAKEUP, яка робить все, щоб українські красуні почувалися впевнено за будь-яких обставин. Знайти інтернет-магазин можна за адресою makeup.com.ua.

Що ж особливого пропонує нам Мейбелін?

Maybelline Volum’ Express The Colossal 100% Black

 

Цю туш Мейбелін можна впевнено назвати легендарною - адже вона користується популярністю серед красунь вже протягом багатьох років. Завдяки унікальній формулі, що містить віск та колаген туш здатна збільшити об’єм вій у 9 разів, роблячи ваш погляд надзвичайно виразним. Саме цей ефект й відображено в назві продукту, адже завдяки йому ваші вії матимуть справді колосальний об’єм!

Lash Sensational

 

Ця туш Мейбелін унікальна завдяки спеціальному вигнутому пензлику, який складається з 10 типів ворсу, завдяки чому ідеально нанести туш на кожну вію зможуть навіть ті, хто вперше нею користується. Lash Sensational випускається у трьох варіантах:

  • Luscious (вирізняється яскравішим флаконом);
  • Limited Edition (містить масло, яке відновлює ваші вії);
  • Waterproof Mascara (водостійка туш, яка забезпечує стійкість макіяжу).

А ще туш Мейбелін не містить алергенів, тож підійде навіть для найвибагливіших красунь! Її пропонують у трьох кольорах: коричневому, чорному та інтенсивно-чорно

Maybelline The Colossal Big Shot

 

Особливістю її є те, що ефекту надзвичайно довгих та об’ємних вій можна досягти завдяки нанесенню лише одного шару туші. Усе завдяки спеціальному пензлику, виконаному у форми хвилі. Попри те, що продукт випускається лише в чорному кольорі, ця туш Мейбелін впевнено займає найвищі сходинки світових рейтингів не перший рік. Вона не обтяжує вії і водночас забезпечить стійкість вашого макіяжу.

Snapscara

 

Це, мабуть, найуніверсальніша туш Мейбелін. Вона суттєво збільшує довжину вій, а також може додавати їм об’єму - для цього потрібно наносити туш зигзагоподібними рухами. Snapscara не містить воску і легко змивається без застосування спеціальних засобів, але водночас чудово тримається на віях протягом дня і не подразнює чутливу шкіру повік. Також вирізняється яскравою кольоровою гамою: продукт пропонують у чорному, коричневому, синьому та фіолетовому варіанті.

The Classic Volum Express Surved Brush

 

Вічна класика - саме так можна описати цю туш. Вирізняється густим чорним кольором, чудово подовжує та підкручує вії. А ще вона містить масло жожоба, яке доглядає за віями, насичує їх корисними мікроелементами - тож це найкращий вибір для тих, хто піклується не лише про зовнішній вигляд, а й про здоров'я. Завдяки помірній вартості і високій якості класична чорна туш Мейбелін зберігає популярність на ринку протягом багатьох років.

Яку б туш ви не обрали, ви можете бути впевнені у її якості. Мейбелін піклується про своїх прихильниць, пропонуючи лише найкращі продукти, які тонко підкреслюють вашу природню красу, зберігаючи її протягом років.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх