Роумінг для зв'язку та ощадливого використання бюджету

19.09.2024, 16:00 Переглядів: 508 Р

 

Неважливо з якою метою ви відправляєтеся за кордон, якщо це не цифровий детокс, то варто подбати про свій смартфон. Він має бути налаштований технічно, а рахунок за послуги треба застрахувати від дефолту.

Щоб уникнути подібної ситуації, скористайтеся пропозицією Ідеальний роумінг Київстар. А ми розкажемо, що це і як його активувати.

Як працює роумінг даних?

Роумінг — це функція телефона, що дозволяє шукати та підключатися до іншої мережі, коли ви знаходитеся за межами домашньої зони покриття вашого оператора. Це як резервний план для того, щоб телефонувати, надсилати текстові повідомлення та користуватися інтернетом, навіть якщо ваші подорожі виходять за межі досяжності сигналу. 

Де б ви не були, ваш телефон шукає та підключається до найближчої вежі стільникового зв’язку, щоб зареєструватися в домашній мережі. Для цього оператор створює та покращує фізичну інфраструктуру (опори мобільного зв’язку, джерела живлення). Коли абонент покидає зону дії всіх цих приладів, мобільний пристрій шукає іншу мережу з найкращим сигналом. Це і є роумінг. 

Постачальники мобільного зв’язку мають угоди з іншими, щоб підтримувати своїх користувачів поза зоною їхнього покриття. Якщо залучити посередника в будь-якій сфері, то плата за послуги неминуче зростає. Це і є причина, чому кожна хвилина, повідомлення чи мегабайт даних обходяться за кордоном значно дорожче, ніж вдома.

Причини, чому варто користуватися роумінгом

 

Залишатися на зв'язку за кордоном — це зручно. Звичайно, можна користуватися WI-FI чи встановити картку місцевого оператора, але роумінг:

  • економить час на пошук нової компанії та на організаційні питання (купівля пакета, поповнення, налаштування);
  • дає змогу залишатися на зв'язку переїжджаючи з країни в країну;
  • робить абонента незалежним від бездротової мережі в готелі, магазинах на заправках;
  • дозволяє завжди залишатися на зв'язку з рідними та колегами;
  • робить можливою миттєву реакцію на непередбачувані ситуації (дзвінок екстреним службам, пошук маршруту, консультація з лікарем).

Зі зв'язком подорожувати значно комфортніше. А ми пропонуємо зробити зручність ще й вигідною.

Що таке Ідеальний роумінг Київстар?

Коли телефон реєструється у мережі за кордоном, то тарифікація мобільного зв'язку відбувається за базовими тарифами роумінгу. Щоб дізнатися вартість кожного повідомлення, хвилини розмов чи мегабайтів інтернету, потрібно знайти чинні умови плану через:

  • Мій Київстар;
  • профіль на сайті;
  • голосове меню.

Оператор має альтернативу — Ідеальний роумінг. Пропозиція діє майже по всьому світу. Країни поділені на дві тарифні зони:

  • в першій дзвінки коштуватимуть — 1 грн/хв, інтернет — 0,10 грн/МБ, повідомлення — 1 грн/SMS;
  • в другій — 2 грн/хв, 0,20 грн/МБ та 2 грн/SMS відповідно.

Обравши країну, можна побачити базову та альтернативу ціну за кожним видом послуг. Тепер не треба обирати між комфортом та економією. 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх