Де надрукувати книжку в Україні за доступною ціною

19.09.2024, 15:00 Переглядів: 502 Р

 

Усіх, кому потрібно надрукувати книгу, запрошуємо до провідної книжкової друкарні України адже «ТАКИБУК» це

  • друкарський досвід, накопичений протягом кількох десятиліть;
  • сучасне обладнання і матеріали у поєднанні з новітніми цифровими технологіями;
  • творчі пошуки, готовність до нових викликів і цікавих завдань, пропонованих замовниками;
  • уважне ставлення до кожного клієнта і швидке втілення їхніх побажань.

Широкий спектр можливостей книжкової друкарні

«ТАКИБУК» пропонує друк книжок необмеженим накладом, від одного до багатьох тисяч примірників. Можливості друкарні дозволяють зберігати готовий макет і робити додаткові наклади за потреби.

Поліграфісти друкарні виконують монохромний і кольоровий друк, з гарантією точної передачі кольорів і збереження чіткості зображень. Для чорно-білого, здебільшого, використовується білий офсетний або кремовий пухкий папір. Повноколірність краще передається на крейдованому, матовому або глянсовому, а також офсетному щільному папері. Можливі різні варіанти комбінації кількох видів паперу в одній книзі.

Спосіб кріплення внутрішнього блоку залежить від типу палітурки: для твердої частіше вибирають зшивання капроновими нитками, або скобами для нетовстих видань. Для м’якої палітурки друкарня виконує проклеювання поліуретановим або термоклеєм, зшивання скобами для малоаркушних книжок.

Книжкова друкарня пропонує також сучасні види кріплення, що використовуються для обкладинок будь-якого типу – на пружину, спіраль або кільця. Такі видання виглядають незвично і привабливо, а також надають великі можливості для дизайнерських рішень і гарантують довготривале комфортне використання:

  • виконання твердої обкладинки з художнім друком на форзацах, але без традиційного корінця;
  • поєднання м’якої обкладинки з можливістю розкривати книжку на 180° і використовувати без ушкодження й додаткового утримування сторінок.

Редактори, дизайнери і верстальники, за потреби, удосконалюють текст і макет, створюють дизайн обкладинки й ілюстрації.

Надрукувати книжку – зрозуміла ціна

Питання, скільки коштує надрукувати книгу, є одним з головних, що цікавить замовника. Друкарня максимально спростила процес отримання відповіді на нього: відвідувач сайту може самостійно обрати бажані параметри виконання книжки і дізнатись вартість друку повного накладу й одного примірника за допомогою онлайн-калькулятора. Навіть більше, калькулятор «ТАКИБУК» робить розрахунки одразу для усіх можливих накладів і вказує собівартість однієї книжки для кожного з них. Для вибору оптимального варіанта, клієнт може прорахувати різні комбінації, обираючи бажані параметри з пропонованих стандартних списків. Також на сайті розміщені прості калькулятори розрахунку вартості додрукарської підготовки.

Ціни, наведені у калькуляторі, актуальні на поточний час і є невисокими. Вони фіксуються на момент договору і не змінюються у ході виготовлення книжок.

Додаткові послуги «ТАКИБУК»

Окрім підготовки і друку книжок, «ТАКИБУК» пропонує клієнтам всебічну післядрукарську підтримку. Низка додаткових послуг з цієї категорії надається безкоштовно.

ISBN - персональний ідентифікаційний код видання, необхідний для кожної нової книжки. Без нього неможливий її продаж або розповсюдження в інший спосіб. Друкарня надає код безкоштовно.

Розсилка обов’язкових примірників до книгосховищ, згідно офіційного переліку – книжкова друкарня бере на себе не тільки її здійснення, а й супутні витрати. Готовий наклад відправляється замовникові Новою поштою безкоштовно.

Книжкова друкарня «ТАКИБУК» https://takibook.od.ua/, яка належить до міжнародної видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА», пропонує своїм клієнтам ексклюзивну допомогу у розповсюдженні книжок за використання інструментів групи. Видання вносять до каталогів «ГЕЛЬВЕТИКА», які перевидаються чотири рази на рік і надходять до усіх бібліотек та книгарень України, а також беруть участь у книжкових заходах країни і за її межами. Друкарня пропонує продаж книжок у мережі інтернет-книгарень, що входять до складу «ГЕЛЬВЕТИКА».

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх