Як видалити акаунт Телеграм

20.09.2024, 11:30 Переглядів: 658 Р

 

Telegram — це хмарний мобільний додаток, що дозволяє швидко обмінюватися повідомленнями та має версії для пристроїв на різних операційних системах. Цей сервіс є абсолютно безкоштовним та пропонує зручний інтерфейс.


Як завантажити та видалити акаунт телеграм — основні питання, які найчастіше ставляться користувачами.

Через які причини видаляється Telegram?

Відповідно до деяких досліджень, цей месенджер є не дуже безпечним та надійним:

  • шифрування у нього є лише в секретних чатах;
  • він збирає інформацію про користувачів, кожен контакт копіюється і зберігається додатком;
  • messenger не модерує вміст чатів та каналів, надаючи прихисток підозрілим групам.

Окрім того, Telegram не взаємодіє із користувачами — сервіс не передбачає відповідей для них.

Як можна деактивувати обліковий запис

Які б не були причини, що спонукають до видалення свого каналу в месенджері, методи будуть однаковими для всіх користувачів. Зазвичай вони полягають у наступному.

Зміна налаштувань

Сервіс Telegram передбачає видалення облікового запису методом самознищення після певного періоду бездіяльності автора каналу. Програма передбачає термін від 6 місяців, водночас, дана функція не підлягає відключень. За необхідності її можна змінити, встановлюючи період в діапазоні від 1 до 12 місяців.

Зробити це можна в налаштуваннях в опції «Конфіденційність та безпека». В нижній частині сторінки потрібно знайти функцію «Видалити мій акаунт» та натиснути на «Якщо я не заходжу…» з вказівкою потрібного періоду.

Видалення акаунту вручну

Для самостійного видалення акаунту необхідно зайти на сторінку деактивації Telegram на будь-якому мобільному застосунку або через комп'ютер. Потім потрібно ввести номер телефону, на який зареєстрований канал і натиснути «Далі».

Після цього ви отримуєте у свій додаток повідомлення з кодом підтвердження. Вам слід повернутися на сторінку деактивації у браузері, внести отриманий код та натиснути клавішу входу.

Наступним етапом буде відповідь на запитання сервісу, чому ви плануєте покинути Telegram та активується клавіша «Готово». Далі потрібно ще раз підтвердити свої дії та обліковий запис буде видалений остаточно.

Заключення

Якщо користувач захоче знову відкрити акаунт в Telegram на цей же номер, то йому потрібно буде зачекати кілька днів, перш ніж зареєструватися. Водночас, коментарі, записи повідомлення та інше із видаленого акаунту відновленню не підлягають. Все це необхідно враховувати ще до того моменту, як видаляти свою сторінку в месенджері.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх