У Росії КрАЗ-65033 визнаний кращим позашляховиком

1.09.2005, 23:09 Переглядів: 1 989
Днями завершила свою роботу 9-а Московська міжнародна автомобільна виставка "Шоу 2005" (MІMS'2005), що проходила у "Експоцентрі" на Червоної Пресні (Москва). Участниками стали 1000 експонентів з 30 країн світу, серед них - і ХК «АвтоКрАЗ”.
Кременчуцькі автомобілевиробники продемонстрували російському споживачеві новий повноприводний самоскид КрАЗ-65033. Провідні спеціалісти автотранспортної галузі в рамках авторитетного в Росії конкурсу "Гран-При журналу "Комерційний Транспорт" визнали цей автомобіль "Кращою позашляховою вантажівкою MІMS'2005".

Днями завершила свою роботу 9-а Московська міжнародна автомобільна виставка 'Шоу 2005' (MІMS'2005), що проходила у 'Експоцентрі' на Червоної Пресні (Москва). Участниками стали 1000 експонентів з 30 країн світу, серед них - і ХК «АвтоКрАЗ”.
Кременчуцькі автомобілевиробники продемонстрували російському споживачеві новий повноприводний самоскид КрАЗ-65033. Провідні спеціалісти автотранспортної галузі в рамках авторитетного в Росії конкурсу 'Гран-При журналу 'Комерційний Транспорт' визнали цей автомобіль 'Кращою позашляховою вантажівкою MІMS'2005'. У гострій конкурентній боротьбі за це звання КрАЗ обійшов такі російські бренды, як КАМАЗ і Yarovіt, що розділили відповідно 2 і 3-є місця.
Також відвідувачам 'Шоу ' був представлений самоскид КрАЗ-65055, який відмінно зарекомендував себе на будівництвах і в кар'єрах.
“Для показу російському споживачеві невипадково були обрані самоскиди, тому що в загальному обсязі постачань на ринок РФ саме на самоскиди приходиться найбільша частка - 45% »,- заявляє керівництво ХК “АвтоКрАЗ”. За їх словами, Московська виставка виявилася 'врожайною' на замовлення. Представлені автомобілі були продані під час виставки, а портфель замовлень на найближчий час склав близько 300 автомобілів. Збільшився ряд серйозних контрактів і на постачання запасних частин.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх