Акція закінчилась! Акція продовжується!

30.03.2006, 17:03 Переглядів: 2 524
Увага! Увага! У цьому номері газети надруковано останній спеціальний купон акції „хОЧУ-и-МЕТЬ!”. Ми чекаємо на переможців, які закреслили призові лінії. І ще. Призи, які залишаться, ми обов’язково розіграємо серед наших читачів!.
Останній спеціальний купон акції „хОЧУ-и-МЕТЬ!”

Ось і дійшла до завершення наша акція „хОЧУ-и-МЕТЬ!” Спасибі всім, хто був з нами протягом усієї гри. Спасибі всім, хто не шкодував часу і героїчно звіряв цифри у своїх купонах. З початку акції читачі газети виграли і отримали сотні комплектів сувенірів, мобільні телефони, велосипеди, пилосос, меблевий гарнітур вартістю 5 тисяч гривень, сертифікати від магазину „Мультиспорт”, салону краси „Фіфа” і салону-студії „Тет-а-Тет” та багато інших призів.
Акція закінчується. Згідно з правилами, протягом двох тижнів – до 12.00 15 квітня – ми чекаємо на тих, хто закреслив призові лінії у картках. Уважно перевірте свої Картки учасника. Можливо, саме ви є власником DVD-ПРОГРАВАЧА, ПУТІВКИ У ЄГИПЕТ, МІКРОХВИЛЬОВОЇ ПЕЧІ, МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ та багатьох інших призів, які все ще чекають на вас у редакції газети.
У наступному номері ми повідомимо імена тих, хто отримав призи. А ще опублікуємо перелік призів, які залишились не розіграними.
Тим часом ми чекаємо від вас пропозицій: як, на вашу думку, краще розіграти ці призи серед читачів газети. Пишіть, телефонуйте. І не поспішайте викидати Картку учасника, якщо вона виявилась невиграшною. Усі призи, які ми обіцяли розіграти, обов’язково знайдуть своїх власників!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх