«А в ресторане, а в ресторане, а там гитары…»

8.12.2006, 18:12 Переглядів: 1 617
Нарешті на горизонті робочих буднів окреслився силует свята. Тим більше, що Новий рік – це такий унікальний привід, який можна святкувати три тижні поспіль – один до і два після. Почати можна з вечірки з колегами. Та якщо ви вирішили зібратися не в офісі, а, наприклад, в ресторані, то про бронь зали слід подбати заздалегідь.

До Нового року ще місяць, але, як «Телеграфу» сказали у більшості ресторанів, до яких ми зверталися, вільних місць напередодні свята там уже обмаль. Найбільшою популярністю для проведення корпоративу користуються числа з 27 по 30 грудня – туди втовпитися вже неможливо. Тож, як пояснили нам у ресторані готелю «Нафтохімік», доведеться задовольнитися корпоративною вечіркою числа 24 або 26, а то й 20-22, якщо не поквапитися. У «Кардиналі» нам розповіли, що залу ресторану замовлено повністю лише на 29-30 грудня, на інші дати – по півзали або броні ще немає взагалі. Схожа ситуація у ресторані «Казка» – поки що там є вікна на 24 та 26, і бронь по півзали на інші дати. Щастя можна пошукати у «Метрополі» чи «Хутірці» – там забронювати зал ще можливо.
Щодо вартості святкового меню, то усталеної цифри нам ніде не назвали. Кажуть, усе залежатиме від вибору страв та напоїв, які ви замовлятимете. У «Хутірці» нам порадили розраховувати приблизно по 100 гривень на людину. У «Кардиналі» розповіли, що можна вкластися у 120 гривень з одного, а спиртні напої вам дозволять принести з собою. Якщо ви вирішили провести свою корпоративну вечірку в одній із піцерій міста, то краще замовити для цього так званий VIP-зал. Бронь вам, скоріше за все, не коштуватиме нічого, або обійдеться в символічні 10 гривень, а за людину доведеться викласти від 30 гривень. У ресторані готелю «Нафтохімік» нам не назвали навіть приблизної вартості банкету. «Все залежатиме від вас, – почув «ТелеграфЪ». – Може, колегам просто хочеться добре провести час разом, і для цього їм буде достатньо одних бутербродів. А може, хтось і лобстера забажає».
Окрім смачних страв, більшість ресторанів порадують вас розважальними програмами. Жива музика – це стандарт для будь-якого закладу. А ось про те, що ви бажаєте бачити на своєму корпоративному святі тамаду та Діда Мороза зі Снігуронькою, ресторан слід попередити заздалегідь. Як правило, про замовлення розважальної програми за вас подбає адміністратор, але може статися і таке, що тамаду доведеться шукати самотужки.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх