Міжнародний конкурс з кулінарно-кондитерського мистецтва пройшов у Санкт-Петербурзі з 5 по 9 лютого. Кременчужанин Сергій Лиходій, шеф-кухар ресторану «Пікассо», що працює у ТРК «Європа», посів на ньому перше місце у номінації «Європейський десерт». Він приготував суддям, представникам професорського складу коледжу харчування Санкт-Петербурга, «Шоколадний мусс», який виявився найсмачнішим серед страв, приготованих іншими 28 учасниками. Участь у семінарі брали шеф-кухарі з провідних ресторанів Тюмені, Астрахані, Салехарда, Татарстана та Санкт-Петербурга. «На цей конкурс я потрапив випадково, - каже Сергій, - прочитав про нього в Інтернеті, вирішив брати участь. Чесно кажучи, не ставив перед собою мету перемогти, тож ця перемога стала для мене приємним сюрпризом».
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.