Про Презедента, суперподрібнювач та ляльки-мотанки

23.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 680
Якщо ви хочете добре відпочити у Сорочинцях, спочатку поцікавтесь, коли туди приїздять VIP-персони та політики. І заплануйте свій візит у інший день. Якщо, звичайно, ви не ловите кайф від товкотнечі, стусанів, купи міліціонерів та нереальних «людських» пробок.
У суботу, о 9.

Якщо ви хочете добре відпочити у Сорочинцях, спочатку поцікавтесь, коли туди приїздять VIP-персони та політики. І заплануйте свій візит у інший день. Якщо, звичайно, ви не ловите кайф від товкотнечі, стусанів, купи міліціонерів та нереальних «людських» пробок.
У суботу, о 9.15, у Сорочинцях чекали Президента. Однак «блакитні» підставили йому підніжку: Богатирьова, Чорновіл і ціла колона «регіоналів» з прапорами підтягнулись дещо раніше. Пані Богатирьова, одягнена в українське вбрання, трохи повертілась під фольклорні співи перед камерами, і потягнула за собою «синій» натовп гуляти Сорочинцями. Дихати ярмаркуючим стало нічим. Вони шугались від «блакитної» колони, і думали, куди б сховатись, коли приїде «помаранчева». Чи то пані Богатирьова своїм візитом «перебігла» дорогу Ющенку, чи то він не дуже квапився, однак VIP-персона запізнилась. Мокрому, нещасному пану у перуці, що зображав Гоголя, більше години довелось стояти під спекотним сонцем біля центрального входу. А коли Президент з’явився, натовп підтюпцем побіг за ним центральною алеєю із криками «Ми вас любимо! Привіт із Сум!». 600 правоохоронців ледве стримували розігріту публіку. До речі, міліціонери були у цивільному – президентське око чомусь не полюбляє їхньої синьої форми… «Кляті політики, і як нам тут пройти? Зовсім ошаленіли перед виборами!» – нервувала товстенька тітонька, намагаючись просочитись крізь натовп. «Як хоче, так і ходить! Зовсім маршруту не дотримується», – обурювались міліціонери, поглядаючи у бік Ющенка.
Жертвами натовпу стали кілька глечиків на які випадково налетіла дівчина. «Плати 140 гривень!» – нагримала на неї продавець, і мало не здійняла скандал. Їх помирили президентські охоронці: діставши чималий прес з грошима, заплатили жінці за зіпсований товар.
«І чого ото ви перед Президентом з голим пузом? – прискіпливо запитувала тітонька у дядечка, що стояв на «президентському» шляху без сорочки. Чоловік м’яко пояснив жінці, куди їй не слід втручатись. Даремно шановна хвилювалась – на «трудовий мозоль» чолов’яги пан Президент так і не звернув уваги.

За Президентом бігала



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх