Журналіст «Телеграфа» побував на консервному заводі у Польщі.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
На сучасному виробництві, яке відповідає європейським стандартам та експортує свою продукцію, багато процесів механізовано. Проте є операції, які усе ж виконуються вручну, як на великій кухні. Як при цьому дотримуються культури виробництва, дізнавався «ТелеграфЪ».
Жоден святковий стіл, як правило, не обходиться без маринованих грибочків. Консервовані шампіньйони на полицях супермаркетів – імпортного виробництва. Але в нас була можливість дізнатися і подивитися на власні очі як усе це робиться. У Польщі журналіст «Телеграфу» побував на одному з таких підприємств, яке виготовляє овочеві та фруктові консерви, на фірмі «Урбанек» у містечку Ловіч. Названа вона за прізвищем власників. Це сімейний бізнес батька та трьох синів. Починали вони з картопляних чіпсів, але згодом переорієнтувалися на консерви. Своїм «стратегічним продуктом» називають огірки. Але й гриби тут – на почесному місці.
Цікаво, що в умовах промислового виробництва нові рецепти випробовуються у лабораторії, що дуже схожа на звичайну кухню. І рецепти беруться звичайні – з «бабусиного» записника. Проекспериментувавши з приправами та спеціями та посмакувавши, що ж з того вийшло, продукцію або пускають у виробництво, або ні. До речі, гриби, за процесом виготовлення яких ми спостерігали, замовив за своїм рецептом російський емігрант у Німеччині для мережі своїх супермаркетів.
<!-- http://www.telegraf.in.ua/around/2010/01/11/news_8170.html -->
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.