Губернатор хоче повернути великих платників податків на Полтавщину

17.08.2015, 15:24 Переглядів: 2 990

У зв'язку з тим, що п'ять підприємств області більше не сплачують податки до бюджету Полтавщини

Губернатор Валерій Головко хоче повернути на Полтавщину великих платників податків, повідомляє пресс-служба Полтавської облдержадміністрації.

 

Про створення в Полтавській області офісу для обслуговування великих платників податків Валерій Головко днями говорив з очільником Державної фіскальної служби України Романом Насіровим. 

 

Нагадаємо, що з 2014 року великі полтавські підприємства, перейшли на облік у Центральний офіс обслуговування великих платників податків у Києві.

 

Створення такого податкового центру у Полтаві чи Кременчуці (а розглядається й варіант промислової столиці регіону, де сконцентровані флагмани вітчизняного виробництва) дозволить повернути кошти місцевим бюджетам, вважає губернатор.

 

Так, цього року ПАТ «Укртатнафта», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», ВАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ТОВ ВО «Кременчуцький автоскладальний завод», ТОВ «Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат» змінили місце обліку, а відтак — не сплачують податок на прибуток та інші податки і збори до обласного бюджету.

 

По інформації прес-служби ОДА, у 2013 році завдяки згаданим вище підприємствам обласна скарбниця отримала додатково понад 9 мільярдів гривень податків і зборів.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх