У Кременчуцькому МПК для малюків готують золоту ялинку

23.12.2011, 10:32 Переглядів: 2 486


У міському Палаці культури дітям покажуть новорічний спектакль «На зустріч мрії»

Робота над спектаклем йде повним ходом. «ТелеграфЪ» посидів на репетиції і відчув масштаб свята, яке працівники культури готують маленьким кременчужанам. До речі, не лише кременчужанам. Київський банк замовив 40 квитків для дітей співробітників. Киян повезуть спеціальним автобусом дивитись новорічну казку до Кременчука – кажуть, вона у нас ліпша, ніж у столиці.


«ТелеграфЪ» з цим твердженням згодний. Бо нам самим сподобалась історія двох симпатичних сніговиків, які шукають спосіб, як не розтанути на сонці. Щороку в МПК готують новий новорічний спектакль. Наразі головний режисер МПК Наталя Рябова поклала в основу сценарію сюжет страшенно зворушливого радянського мультфільму. Назвали новорічну казку пафосно – «Назустріч мрії». Самі розумієте, у казці з такою назвою добро перемагає, зло перевиховується, усі радіють і сміються.


Та скільки ще роботи попереду! І костюми треба дошити – майже 300 дітей, між іншим, виступатимуть на сцені.  І чисто золоту ялинку для переможного фіналу конче потрібно зробити. І декорації треба доробити. Цього року декорації не будуть статичними, вони світитимуться і вертітимуться. «ТелеграфЪ» бачив, як театральний художник Василь Вакуленко різав величезний рудий чобіт – у ньому сидітимуть дивні чоловічки мініпути.

 

Мініпути, до речі, гарненькі. Одного з них (то була дівчина) ми сфотографували. А інших ви самі побачите. Новорічні спектаклі триватимуть з 26 грудня по 6 січня.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх