Про легковажну Зірку, яка не виносить самотності

7.01.2011, 14:33 Переглядів: 2 314
Новорічний спектакль у Міському палаці культури справив сильне враження гарнющими декораціями та ефектними концертними номерами.
У спектаклі задіяно більше 300 дітей
Фото: Дмитрий Бабец

Новорічні вистави для дітей почалися у Міському палаці культури (МПК) з 22 грудня.  Поки тривали свята, колектив палацу відіграв 19 новорічних ранків.  

У деякі дні грали по три вистави – одна за одною. Великий зал палацу завжди був заповнений дощенту – навіть балкон. Зал розрахований на 1000 глядацьких місць. Таким чином, новорічні вистави в МПК відвідали 19 тисяч маленьких та дорослих кременчужан.

У кожної людини має бути мрія, а у кожної різдвяної ялинки має бути різдвяна зірка.  Бо без зірки ніяк – ані ялинку запалити, ані Новий рік зустріти не вдасться. І ось, уявіть собі, у Міському палаці культури, де на ранкову виставу зібралася тисяча дітей разом із батьками, з величезної новорічної ялинки зникла Зірка.  Кудись вона, непутяща, завіялась – і Дід Мороз разом із купою маленьких янголят більше години шукали цю легковажну зірку по різних дивних місцях.  Вони відвідали обсерваторію чи то астронома, чи то астролога – вчений дядько лише заморочив їм голову, та Зірку не знайшов. Потім шукачі на чолі із Дідом Морозом (його, до речі, грав директор МПК пан Ситник) подалися на якесь таємниче озеро, де тривалий час спілкувалися із сріблястою Господинею озера – та Зірки знову не знайшли.  Довелося маленьким мандрівникам і на небі, серед хмар, побувати. До речі, у старої хмари-кастелянши був просто-таки розкішний костюм, нам він страшенно сподобався – дуже точно передавав легку та пухнасту сутність казкової хмари.

 Зрештою, блукаючу Зірку вдалося знайти на досить сумнівній вечірці серед ялинок-неформалів. Не те, щоб вони були готами або панками, на растаманів ялинки теж не витягували. Та їхні неправильні зачіски гарантовано б не сподобались, наприклад, міському військовому комісару. І прапорщику на пункті призову вони теж не сподобалися б.  А от Зірка серед цих ялинок почувалася чудово. Та діти на чолі з Дідом Морозом витягли її, бідолаху, із сумнівної компанії і загнали таки на верхівку різдвяної ялинки. Та швиденько засяяла усіма своїми вогнями, діти заволали від щастя, Дід Мороз зітхнув із полегшенням, і всім стало добре. Настав happy end.

Фото: Дмитрий Бабец

Ось вона – легковажна Зірка, яка не терпить самотності, і не бажає бути прив’язаною до одного місця – навіть, якщо це верхівка розкішної новорічної ялинки.

Фото: Дмитрий Бабец

Знайомтесь, це два Буратіни із цілого автобусу Буратін – був такий веселий номер, який виконувала купа дітей із довгими дерев’яними носами та яскравими червоними ковпаками.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх