Талановитим кременчужанам пропонують допомогу

11.03.2011, 09:30 Переглядів: 2 371
Творче об’єднання «Вдохновение» запрошує до співпраці.
Лія Кудіна

Все почалося з кохання і Дня святого Валентина. А закінчилось організацією в Кременчуці творчого об’єднання «Вдохновение». Ініціатор його утворення – кременчужанка, поетеса Лія Кудіна. А почалася ця історія у 2007-му році. Тоді до Дня св. Валентина «ТелеграфЪ» надрукував кілька симпатичних історій кохання. Розповіли їх наші читачі. Серед них була і Лія Кудіна. Вона розповіла, як приїхала на один день у Кременчук, і тут випадково, біля телефону-автомату, зустрілася зі своїм майбутнім чоловіком. Того ж дня Лія поїхала додому. Та кременчужанин, який розмовляв з нею лише кілька хвилин, все-таки розшукав дівчину, приїхав до її міста, вони закохалися, одружилися, і щасливо прожили 17 років.  Отака зворушлива історія. Втім, нею спілкування Лії Кудіної з «Телеграфом» не вичерпалось. Згодом вона надсилала свої вірші до газетної рубрики «SMS-експерт». Читачам вірші Лії дуже сподобались, вони їх хвалили, і тим, за словами самої пані Лії, надихнули її на  видання збірки поезій. 

 

 Уявіть собі, збірка вийшла. Називається вона «Когда нисходит вдохновенье». А видати її допомогла колишня міська влада за розпорядженням колишнього міського голови пана Глухова – чимось йому ці вірші сподобались.  

Пані Лія на цьому не зупинилась. Вона мріє допомагати займатися творчістю талановитим дітям та дорослим. Тому і створила громадське творче об’єднання «Вдохновение». Його організацію, до речі, підтримала чинна влада в особі віце-мера пана Малецького. Він і з приміщенням допоміг. Плани у творчого об’єднання величезні. По-перше, його учасники збираються двічі на рік видавати літературно-художній альманах. Публікуватимуть не лише поезію та прозу, а й роботи талановитих художників. Крім того, планують видавати окремий дитячий альманах, де будуть надруковані вірші, оповідання та пісні талановитих дітей.  Ще збираються видати збірку дитячих казок та подарувати ці книжки сиротинцям – кому ж і читати магічні казки, як не сиротам? І, нарешті, наприкінці року творче об’єднання планує організувати літературно-музичний бал для талановитих кременчужан.

 Якщо план роботи вам сподобався, і ви вмієте писати вірші та картини, приходьте.

Вдохновение» ви зможете знайти: в середній школі №17 (кожну третю п’ятницю місяця, о 16.00) та у конференц-залі ГО «Рідне місто» (вул. Бойка, 15, кожну останню п’ятницю місяця, о 17.00).



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх