Піаністки з граблями: Викладачі музичних шкіл Кременчука прибирають Придніпровський парк

8.04.2011, 10:24 Переглядів: 3 024
В рамках двомісячника чистоти, кременчуцька влада делегувала викладачам почесне право прибрати парк.
Педагоги відповідально прибирають парк.

У вівторок, 5 квітня, викладачі трьох кременчуцьких музичних шкіл о 8.15 зібралися в Придніпровському парку.  В рамках двомісячника чистоти, кременчуцька влада делегувала викладачам почесне право прибрати Придніпровський парк.  Офіційних письмових наказів жодна школа не отримала, просто через міське управління культури педагогам транслювали рекомендації міськвиконкому.  Власне, міська влада щороку транслює такі рекомендації педагогам. Минулого року вони теж гребли листячко.  Нині  історія повторилася. Скрипалі, піаністи та віолончелісти розібрали граблі та мітли і розійшлися по дільницях.  Разом із викладачами 3-ї музичної школи працював їхній директор, пан Смоляков.  Він сказав «Телеграфу» так: «Я директор, тож маю робити те, що робить мій колектив. Хотів би, щоб і керівники вищої ланки дотримувались такої ж думки». 

 Працювали  педагоги  відповідально. Ніхто особливо не обурювався.  Викладач крюківської музичної школи сказала нам цікаву фразу: «Нічого поганого я в цьому прибиранні не бачу. Та у себе в школі ми суботників не проводимо. Бо в нас працює двірник, який вчасно і якісно виконує свою роботу. І отримує за це зарплату». 

 Можливо, і кременчуцькій владі варто було б використовувати для прибирання листя двірників. І платити їм зарплату.

 

Поки педагоги старанно гребуть купи листя, по центральній алеї вальяжно прогулюється робітник парку з агрегатом, що здуває листя.  На двох з агрегатом вони здули з алеї вже 10, а може, й 15 листочків.   

Поки педагоги старанно гребуть купи листя, по центральній алеї вальяжно прогулюється робітник парку з агрегатом, що здуває листя. На двох з агрегатом вони здули з алеї вже 10, а може, й 15 листочків.

 



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх